Policija se raspituje ko organizuje protest „Zaustavimo izdaju“, narod odgovara – Milojko Spajić!

0

Među građanima Crne Gore vlada veliko interesovanje za protest „Zaustavimo izdaju“ koji se večeras od 19 časova organizuje ispred zgrade Vlade u Podgorici zbog najavljenog glasanja ovdašnjeg režima za Rezoluciju o lažnom genocidu u Srebrenici.

Strah od narodnog raspoloženja i nastojanja da se zaustavi najavljena izdaja i novo brukanje Crne Gore, navelo je Upravu policije da angažuje svoje službenike kako bi „utvrdili“ ko su organizatori večerašnjeg okupljanja. I svuda gdje se policajci raspituju o organizatorima, dobijaju, gotovo po pravilu, jedinstven odgovor – organizator protesta je Milojko Spajić, premijer koji je teško izdao one koji su ga doveli na vlast.

U međuvremenu, protest koji organizuje veći broj srpskih patriotskih udruženja, podražli su Slobodna Crna Gora, Ujedinjena Crna Gora, veliki broj asocijacija izbjeglih i prognanih, ali i Crnogorska liberalna stranka sa Kosova, Udruženje Crmničana „13.jul“, i mnogi drugi subjekti iz Crne Gore i regiona.

Jedan od najuglednijih i najuticajnijih sveštenika Srpske pravoslavne crkve, protojerej Jovan Palemenac, poručio je juče kako je veoma važno da otpor najavljenoj sramoti otpočne u duhu litija koje su sačuvale Crnu Goru i njene svetinje od otimačine za kojom je posegao bivši režim Mila Đukanovića. Plamenac je poručio i da je „samar skinut, ali je magare ostalo magare“.

(IN4S)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.