Odžić: Buljarica, Petrovac i Sveti Stefan zaslužuju bolju primarnu zdravstvenu zaštitu

0

Nosilac liste “Čist izbor” Petar Odžić, na predstojećim lokalnim budvanskim izborima, rekao je da Buljarica, Petrovac i Sveti Stefan zaslužuju bolju primarnu zdravstvenu zaštitu.

“Lista (SDP, SD, LP i građani) koju predvodim, omogućiće stanice hitne medicinske pomoći u Petrovcu i Sv Stefanu, kao i turističke ambulante, kako bi cijele godine primarna zdravstvena zastita bila na visokom nivou”, naveo je Odžić u saopštenju za medije.

Jedan od prioriteta, prema njegovim riječima, biće kupovina “reanomobila” koji je prijeko potreban stanovnicima sa tog dijela budvanske opstine!

Neophodno je, kaže, obezbijediti rad ambulante u Petrovcu 24/7, i omogućiti prisustvo ljekara specijalista, makar jednom mjesečno, kako bi “naši sugrađani bili u potpunosti zdravstveno zbrinuti”!

“Posle 26.maja kao odgovorna vlast, izdvojićemo sredsva za zdravstvo, iako to nije primarma nadležnost lokalnih samouprava, kako bi na cijeloj teritoriji opstine pomogli da nasi sugrađani dobiju adekvatnu zdravstvenu zaštitu. Zato dragi sugrađani, 26.maja olovkom “glasajte za promjene, za bolje sjutra i jedini ČIST IZBOR za Budvu, broj 8”, poručio je Odžić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.