Pižurica (PES) poručio Daniloviću: Uozbilji se i prestani da se inatiš sa onima koji su prema tvojoj partiji bili izrazito korektni!

9

 Poslanika Pokreta Evropa sad Miloš Pižurica reagovao je na izjave lidera Ujedinjene Crne Gore Gorana Danilovića.

On je poručio da Daniloviću nije smetalo da bude ministar kod Đukanovića, a smeta mu kod Spajića.

– Jako je čudno da Daniloviću smeta koncept mandatara Spajića, koji isključuje DPS, a nije mu smetalo da bude ministar unutrašnjih poslova u Vladi Mila Đukanovića.  Tada su za Danilovića glasali mnogi korumpirani kadrovi DPS-a, a dio te većine je bio i Darko Pajović.  Zato je čudno da Danilović toliko napada PES, zbog toga što uz DPS, ne prihvata ni one koji su njega lično nazivali plaćenikom, a odbijali ponude Spajića, koga nisu podržali ni za mandatara – naveo je Pižurica.

Poslanik PES-a dodaje da bi Danilović kao iskusni parlamentarac trebalo da zna da 49 poslanika nije uslov za Vladu, već za određene zakone.

– Ako se izuzme podrška Vladi koja je dobijena kada je Danilović ulazio u Đukanovićevu Vladu, niti jedna nije imala veću podršku, pa čak ni Vlada Abazovića koju je uključujući i DPS ukupno glasalo 45 poslanika. Zato neka se Danilović malo uozbilji i prestane da se inati sa onima koji su prema njegovoj partiji bili izrazito korektni – saopštio je Pižurica.

9 Comments
 1. Nik_iz_Nk komentariše

  Sta ima u Velje Duboko ?

 2. Vuksan Lekić komentariše

  A i ti si bio u DPS, bio je i Spajić i svekolike vam familije.
  Zato se pokrij ušima i ne mudruj mnogo.

 3. .... komentariše

  Ovi PESovci treba da nauce da u politici nema emocija. To sto je neko nekad bio dobar prema nekoj drugoj opciji u politici ne obavezuje, ali u privatnom zivotu da.
  Eto npr. BS je glasala za Mila i drps , drps im dao pozicije i po dubini i po sirini i oni cim su vidjeli drugi interes, škartirase drps.
  Zato treba u vladu da pes pozove sve pobjednike izbora, a ne da vladu grade sa onima koji su glasali protiv PESa. Kad je Milojko tako principujelan kako prihvata drpsove jurisnike, a nece ZBCG i URA

 4. Aleksa Spajić komentariše

  Danilović se pokazuje kao veoma dosledan političar za razliku od DePESovaca. Ovi sto ga napadaju bolje da poslusaju sta Goran prica!

 5. Bajro komentariše

  E,lele,lele,lele. Ovaj nešto ima da kaže…

  1. Canon komentariše

   Ne znam zašto pridajete važnost izjavama nebitnih likova kao što je ovaj?

 6. зорки komentariše

  Miloše, da je Danilović glasao za rekonstruisanu vladu Zombija Lekića ne biste gledali ni izbora ni vlade. Nemoj da vučeš za jezik nas koji pomalo poviše znamo da kažemo šta sve imamo o Loleku i Boleu Guzatog Ratluka.

 7. Kkfktgh komentariše

  Kad je takvo stanje, onda ovi iz ZBCG treba da kazu samo da osudjuju agresiju na Ukrajinu ibda pokusaju izboksovati ulazak u Vladu. Jedinstvena je prilika bez ZBCG nema 49 a DPS je relaksiran, glasaci dps ce mozda nagrabusiti jer su budale sto lopovcine dps podrzavaju a oni ce sebe zastitit jer nema vecine za izmjenu zakona i kadra u sidstvu koje je 100% dps bas kao i CBCG I DRI sto se tice funkcionera. Dok su tamo na celu dpsovci onk ce na sve nacine da rade da uruse i jos 3 Vlade dok svako ne izgubi motiv da izadje a oni se za 2 godine mogu vrnut sa izlaznoscu od 30% a posle ce biti kasno za Srbe u CG. Zato mudro, Milan kaze ja nisam zna ko je njemacki ambasador e zamislite tu politicku mudrost, umjesto da razmijaju diplimatiju oni se pinasaju ka bilmezi . Neko ce rec to je cojstvo i postenje, ok mozda i jeste ali od toga za 5 godina nas nece biti ni 10% i svi na biro. Odlicno vodite. Fokus je da de dopadnete ambasadama a ne mandataru, shvatite da smo mi mala zemlja u kojoj Kvinta odlucuje. Necemo da budemo taoci AV on ima podrsku samo 25 gradjana Srbije sa pravom glasa bas kao i Milo odje. U oamet se Srbi

 8. Drška od stomaka komentariše

  E zamisli,kopiladi depesovske, dje sad jebeni PES iznosi stavove o moralu.
  Doslo je vrijeme kretena i idiota.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.