Evropa sad: Medojević u sinhronizovanoj akciji sa DPS vojnikom

16

Svjedoci smo otvorene saradnje Petra Ivanovića iz DPS-a, čiji je član porodice za privatni vinograd dobio dva miliona evra od IRF-a za vrijeme vlasti DPS-a i njihovog džokera Nebojše Medojeviće, višedecenijskog političara sa stanom u vrijednosti od pola miliona eura u Maksim zgradi, koji je upravo stekao tokom vladavine DPS-a“, saopštili su iz Pokreta Evropa sad.

„Nekada navodno ljuti neprijatelji, sada zbog zajedničkog straha i ugroženosti pokazuju smislenost stare izreke da nužda zakone mijenja. Kandidatura Milojka Spajića za predsjednika Crne Gore ogolila je sinhronizovano djelovanje DPS-a i njihovog džokera, te obnovila zajedničku saradnju Medojevića sa bivšim korumpiranim režimom“, naveli su iz PES-a.

Kako tvrde, to je nastavak epizode, nakon što je lider DF-a svojevremeno glasao sa DPS-om i one ustavne predloge koji zahtijevaju dvotrećinsku većinu.

„Tako da nas ne čudi zašto uloga Medojevića kao pomagača u kriznim momentima ne ostavlja ravnodušnim ni Petra Ivanovića“, saopštili su iz Pokreta Evropa sad.

Prema njihovom zapažanju, „osim što u tajnim kalkulacijama dogovaraju izborni inžinjering, sada javno i ne kriju očajničke napore da sve urade kako bi spriječili sigurnu pobjedu Milojka Spajića“

„Dok god DPS i Medojević zajedničkim snagama napadaju Pokret Evropa sad, znamo da smo na pravom putu i najveća opasnost za razbijanje monopola ove dvije strane, koji politički egzistiraju samo na dizanju tenzija“, zaključili su iz PES-a.

16 Comments
 1. Hhhhhhhhhh komentariše

  😂😂😂😂😂
  E Milojko, Milojko… Nije majka klela sina što se kockao, nego što se vadio 😁😄

  1. Marko komentariše

   Milojko Spajić čeka te krivična .Za godinu si po iznijetim dokazima opljačkao 2 miliona od državnih para i kupio nekretnine kao Ministar finansija.Dok gradjani plaćaju stambene kredite od svojih zarada na 20 godina sa kamatom.Idi hapsi SDT Novoviću i Vukasu Radonjić ne dozvolite sjenku na vaš rad da štitite državni kriminal i Milojka Spajića.

   1. Gojko ( nije Perovic) komentariše

    Milojko Milo br.2
    Lopuza iz Pljevalja

  2. Militin komentariše

   Bježi Spajiću u inostranstvo dok si na vrijeme.

   1. Andrijaluka komentariše

    Ključno pitanje je :Ko finansira Pokret ES??? Da li je PES produkt ANBa i stranih tajnih službi??? UDBA je od uvjek imala svoje partije….

 2. Đed Vukašin komentariše

  Tanko vam je to i bez imalo smisla evropljani, baš tanko. Ničim ne opovrgava ono brdo dokumenata i dokaza koje je sinoć javnosti objelodanio Medojević.

 3. Laki komentariše

  CRNA GORA NEMOŽE BEZ NEKOG MILA. U ŽIVOTU NIJESAM VIDIO VEĆEG LAŽOVA I LOPIVA KOJI SVE PRIZNAJE, A TUŽILAC ĆUTI, MILO… BIO MILOJKO POKUŠAVA DA DOĐE IMA LI OVAJ NAROD MOZGA OSTO BEZ NJEGA IMA LI OVAJ NAROD OČI OSTO BEZ NJIH. VIDI LI OVAJ NAROD OVU PLJAČKU OVIH NOVOKOMPONOVANIH EVROPEJACA BRUKA I SRAMOTA.

 4. Gligor komentariše

  Ako se veoma brzo ne distanciraju od Spajića, mislim da su i Jakov Milatović i pokret ES zapečatili svoju političku karijeru. Čak i tako su im male šanse da se politički oporave i zaustave pad, ali bez toga nemaju apsolutno nikakvih šansi da politički prežive poteze svoga šefa Spajića.

 5. Sparta komentariše

  Spajiću…ne izlaskom na duel Medojeviću sve si priznao šta te optužuje…Nemaš ti nikakvu sposobnost vodjenja države , kako se predstavljaš i kako te opisivao pijani i prodani prof.Krivokapić…Ali imaš talenta da ukradeš i lažeš…Srbi ti ništa ne vjeruju…Tako da na naše glasove ne računaj 100%…

 6. Davor komentariše

  Samo ovaj medo treba da se kandiduje
  Da vidi svoju nemoc
  Kakav god da je Spajic bolji je od svih kadrova DPS
  A sto se tice Mandica mislim da ce posle rezultata rejting stranke biti u padu
  Mislim da bi bilje prosli sa nekom novom licnoscu

 7. Mladen komentariše

  Osim izlizane priče da su DF i DPS isto, ništa rečeno nije. Ni riječi da demantuje bilo šta od onoga što je Medojević iznio sinoć. Ma kakve riječi, ni slova objašnjenja za sve što je rečeno. Tajno zaduživanje, provizija, popust, put u HN, avioni bez motora za avio kompaniju, Rade Milošević, kuća u naselju Muo, imovinski karton, stan u Beogradu na vodi, prebivalište u Srbiji itd. Ni slova o tome, samo priča da su DF i DPS isto!?

 8. Roro komentariše

  Ovo saopštenje kao da je pisao Sns…podmetačine nepovezane i blaćenje. Nije se Mickey džaba sastao kao slučajno sa Vesićem u Bgd na vodi. Mickey novi Milo.

 9. Milos komentariše

  Milojko MI6…

 10. milan komentariše

  Da i malo obraza ima Milojko bi morao da povuce kandidaturu . Da bi imao adresu u Srbiji moras imat i licnu kartu a samim tim i pasos. Znaci LAZES Spajicu da nemas drugo drzavljanstvo. Za ostalo tu je Novovic. A ovi sa saopstenjem od evropa sad neka se pokriju usima. I njih je Milojko slagao.

 11. Bravo komentariše

  Neka iz Evrope sad kazu koje su im sve studije i analize radile firme ivanovica dok su bili ministri…

 12. Vuksan Lekić komentariše

  Potpuno bolesno,crnogorsko razmisljanje.
  Nova ličnost? Nešto kao Šćepan Mali, Tito,
  neki Italijan možda? Bolesna crnogorska ljubav
  ka izvanjcima i neznancima..Crnogorke su inače poznate po tome.
  Bolesno!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.