Patosiranje Ivana Vukovića u Skupštini; Poslanik DPS-a nervozan zbog glasanja Maje Vukićević u Savjetu Evrope, ona mu poručila da neće prodati Kosmet zbog fotelje!

0

Došlo je do polemike između poslanika DPS-a Ivana Vukovića i poslanice DNP-a Maje Vukićević po pitanju njenog glasanja u Savjetu Evrope. Podsjećamo, Vukićevićeva je glasala protiv ove odluke a njeno glasanje izazvalo je oštre reakcije pseudokomitskih medija.

Vuković naravno, nema o čemu drugo da priča nego o predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Na sve to je Maja Vukićević reagovala i kazala da nema namjeru da svoje stavove objašnjava DPS-u i da raspravlja sa Ivanom Vukovićem koji je sa Vesnom Medenicom dogovarao pritvaranje ljudi.

„Takav čovjek ne može meni da govori o mom glasanju. Kolege treba da znaju da Skupština Savjeta Evrope ne donosi tu odluku, već ministri. Smatram bespotrebnim da se komentariše moje glasanje“, poručila je Vukićevićeva dodajući da je glasala i protiv Rezolucije o Crnoj Gori jer se negativno govorilo o Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

Vuković je na to kazao da je predmet interesovanja javnosti bila činjenica da DNP čini vladajuću koaliciju u Crnoj Gori a da je ona formirana na osnovu Sporazuma.

„Dio ste koalicije koja čini politiku Vlade. Crna Gora je 2008. priznala Kosovo. Ako to smeta, pokrenite inicijativu da se to promijeni. Imam problem sa tim jer to komplikuje živote svih nas koji se trudimo da Crnu Goru dovedemo u Evropsku uniju“, kazao je Vuković.

Na sve to je reagovala i Vukićevića i kazala da je Vuković jedan od inspiratora ovoga što se dešavalo na društvenim mrežama.

„Moj stav je bio isti i prije izbora i sad. Neću ga mijenjati zarad neke fotelje ili bilo čega drugog. Nigdje u Sporazumu ne piše da treba da podržavam bilo koju državu niti organizaciju“, kazala je Vukićevića.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.