Najava novih koalicija(?!); Medojević: Spajić preuzeo obezbjeđenje Duška Markovića

1

Predsjednik Vlade, Milojko Spajić, za svoje lično obezbjeđenje odabrao je iste one ljude koji su čuvali Duška Markovića dok je bio premijer.

Prema riječima lidera Pokreta za promjene, Nebojše Medojevića, „odavno je uspostavijena komunikacija izmedju Spajića i Markovića”.

„Veza je bio bivši šef kabineta Markovića. Da li se radi o novoj koalciji Mojkovačkog klana i Spajićeve frakcije u PES(?)”, pita Medojević.

Sve će biti jasno, dodaje Medojević, poslije izbora u DPS, „kad će doći do pucanja te partije i formiranja nove, iza koje ce stajati Duško Marković, Milica Pejanovic Djurisic i određeni broj aktuelnih poslanika ove partije”.

„Druga linija podjela je na SKAJEVCE i SKOJEVCE, gdje jedan značajan dio mlađih funkcionera DPS želi da se distancira od narkokartela i korumpiranih starih DPS kadrova, koji su kandidati za Spuž”, primjećuje Medojević.

S druge strane, nastavlja dalje lider PZP-a, DPS BEMAX je uspio da u Vladu ubaci svoje ljude na važne pozicije i u toku je rat oko imenovanja ključnih ljudi u sektoru bezbjednosti izmedju DPS BEMAXA i Demokrata.

„Spajić, koga samo zanimaju veliki ugovori i velike provizije, zauzima neutralan stav po ovim pitanjima i sukob između DPS Bemaxa i Demokrata će se razbuktati jer, ako Demokrate dopuste da im DPS-Bemax postavlja direktora policije, šefa SPO i direktora ANB moraće da preuzmu odgovornost za dešavanja u tom sektoru i to njihovi birači neće razmjeti, niti podržati”, napisao je MEdojević na svom Facebook profilu.

Vlada, istakao je on, već pokazuje ozbiljne znake disfunkcionalnosti i pretvara se „u družinu Pere Kvržice, gdje se djeca svađaju oko parčeta torte“.

„DPS se vraća na vlast. Mafija prodire u bezbjednosni sektor”, zaključio je lider PZP-a, Nebojša Medojević.

1 Comment
  1. Lovćen komentariše

    Nakon uspostavljanja nove Vlade, harmonija između DF-a i Spajića nije dugo potrajala, pri čemu je DF već započeo sa napadima na Spajića.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.