Nikolić: DPS će pobijediti politiku koju personifikuje SPC

Nikolić: DPS će pobijediti politiku koju personifikuje SPC

Portparol DPS-a Miloš Nikolić kazao je da je jedna njegova opaska u izjavi o neuspjehu sastanka zavađene opozicije, u kojoj je naveo da je SPC tražila od njih taj susret, izazvala pravu lavinu optužbi od strane Mitropolije crnogorsko-primorske.

“I to jezikom koji više dolikuje nekoj podružnici Demokratskog fronta, što ona izgleda sve više i jeste. Zato ću morati da prokomentarišem, kako bi oni rekli, najobičnije laži koje su saopštili”, rekao je Nikolić.

Iz MCP-a su juče saopštili da su sastanci Crkve sa opozicijom radi pripreme izbora najgnusnija laž iz kuhinje režimskih medija

“Prije svega, klasično izvlačenje iz konteksta je tvrdnja da je predsjednik Đukanović rekao da će pobijediti Srpsku pravoslavu crkvu krajem avgusta. Ono što jeste istina i što je činjenica jeste da ćemo pobijediti politiku koju otvoreno personifikuje ta crkva u Crnoj Gori, koja se ne razlikuje od anticrnogorskog nastupa prosrpske opozicije. Kvalifikative o Zakonu o slobodi vjeroispovijesti, koje odbacujem, ne želim ni da komentarišem”, rekao je Nikolić.

Kaže da je SPC sebe, dodatno, postavila i u ulogu Ustavnog suda, pa su Zakon još proglasili i neustavnim, ne pominjući kako još uvijek nijesu podnijeli inicijativu za ocjenu ustavnosti.

Related posts

3 Comments

  1. DPS = lopovsko udruzenje

    Portparol DPS-a Miloš Nikolić je konvertit sa IQ-om u minusu koji se uvuka sefu u prkno i samo mu pertle vire …. Taj ce sjutra ka i svi pacovi prvi da napusti brod koji tone. Milova korisna budala koga zanima sto on trabunja

    3
    1
    Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *