Nastavlja se PES-ova nagradna igra: Na funkciju postavili još jedan kadar DPS-a koji je na izbornim konvencijama klicao Milu iz prvih redova!

0

Vlada Milojka Spajića nastavlja sa akcijom dubinskog uhljebljavanja provjerenih DPS-ovih kadrova.

Služeći se kladioničarskom terminologijom, možemo utvrditi da četvrtak u podne predstavlja  „happy hour“ za DPS-ove trećepozivce. U tom intervalu premijer Milojko Spajić i ministri tradicionalno dijele najveće bonuse dobrodošlice kadrovima DPS-a koji iskazuju glad za ostankom na javnoj funkciji, bez obzira što njihova matična partija nije više u stanju da im zadovolji apetite.

Tako je bilo i danas, kada je džek pot izvukla Nina Blažić, DPS-ova herojina sa Cetinja koja je u godinama za nama bila učesnica prokomitskih auto trka sa crvenim zastavama na kojima su se biranim poklicima napadale tekovine litija i 30. avgusta.

Osoba sa ovakvim svjetonazorima danas je od strane Vlade postavljena za v.d. generalnog direktora Direktorata za lokalnu samoupravu u Ministarstvu javne uprave.

Inače, Nina Blažić je žena Dražena Blažića, nekadašnjeg šefa kabineta DPS-ovog gradonačelnika Cetinja Aleksadra Bogdanovića.

Odanost DPS-u, Nina Blažić je potvrđivala i prošle godine kada je iz prvih redova klicala Milu Đukanoviću tokom njegovih predizbornih konvencija uoči predsjedničkih izbora.

 

Blažić na konvenciji Mila Đukanovića prošle godine sa teniserkom Dankom Kovinić

 

Da li je u međuvremenu Blažićka ublažila svoje rigidne komitske poglede na svijet oko sebe i presvukla politički dres (kao gomila DPS-ovih kadrova sa zapećka) ili će u narednom periodu biti na specijalnom zadatku u Ministarstvu javne uprave kao DPS-ov specijalac zadužen za građenje mostova saradnje sa PES-om?

U svakom slučaju, narod bi trebao brže-bolje da požuri do kladionice i kladi se na ime novog DPS-ovog trećepozivca kojeg će narednog četvrtka Milojko Spajić i ministri usrećiti  izvlačenjem iz bubnja.

 

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.