Mladi PzP-a: Boban Stanišić novi predsjednik

0

Novi predsjednik mladih Pokreta za promjene je Boban Stanišić, odlučila je IV Izborna skupština Mreže mladih te stranke. Za članove Izvršnog odbora izabrani su Marija Marović, Velimir Smolović, Ivan Lekić, Ivan Kopitović, Tihomir Krivokapić, Jovana Medojević, Ana Pejović, Spasoje Perović, Aleksandra Šljivančanin i Filip Šćepanović. Izbornoj skupštini je prisustvovalo oko 200 delegata Mreže mladih pokreta za promjene.
Skupštini su prisustvovali predsjednik Pzp-a Nebojša Medojević, zamjenik predsjednika Branko Radulović, poslanici Branka Bošnjak, Veljko Vasiljević i Koča Pavlović, direktor Pzp-a Dejan Vujisić, kao i predstavnici koalicionih partnera Nove srpska demokratije i Demokratske narodne partije.
Mreža mladih će i u narednom periodu nastaviti da daje svoj puni doprinos osmišljavanju i realizaciji politike PZP-a i DF-a i biće posvećena da što više mladih ljudi u Crnoj Gori prepozna potrebu za konačnom demokratizacijom i da doprinese tom cilju kako bi konačno postali društvo jednakih šansi za sve, društvo pravne države i vladavine prava, koja će dostići evropski standard života.
Za 12 godina postojanja Mreža mladih Pokreta za promjene je dokazali da je najmodernija politička organizacija koja je u mladima vidjela potencijal i dala im šansu da utiču na politiku i političke procese. Nastavićemo da kroz dalju afirmaciju uključivanja mladih u procese odlučivanja, učinimo da se glas mladih čuje i uvažava.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.