SD izabrao podmladak: Emil Đokić predsjednik mladih

0

Na drugom Kongresu Omladine Socijaldemokrata Crne Gore, u prisustvu 198 delegata, za novog predsjednika Omladine SD-a izabran je Emil Đokić. Funkciju potpredsjednika u ovom mandatu obavljaće Drago Drobnjak, Sanel Canović i Nikola Zirojević.
Za predsjednicu Statutarne komisije izabrana je Alma Feratović, a za članove ove komisije Miloš Marković i Ćazim Velić.
Kongres je, kako je saopšteno iz SD-a, održan u prisustvu brojnih gostiju, među kojima su bili i predstavnici podmladaka Demokratske partije socijalista i Bošnjačke partije Crne Gore, ali i predstavnik Socijaldemokratske partije Hrvatske.Takođe, Kongresu je prisustvovao i predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Ivan Brajović, potpredsjednici Mićo Orlandić i Damir Šehović, kao i ostali funkcioneri SD-a.
Predsjednik Socijaldemokrata Ivan Brajović je istakao da veliki dio partije počiva upravo na mladim ljudima koji za Socijaldemokrate nijesu samo “izvršioci“, već i “stvaraoci“. Zahvalivši aktuelnom rukovodstvu mladih na doprinosu i punoj posvećenosti koju su pokazali tokom svog mandata, poručio je omladini da se ne plaši odgovornosti jer je u njihovim umovima i rukama budućnost Crne Gore.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.