Milović reagovao na prozivke iz URA-e: Tek sam počeo sa smjenom vaših kadrova!

4

Ministar pravde Andrej Milović poručio je na društvenoj mreži Iks da je tek počeo sa smjenom kadrova GP URA koji su, kako tvrdi, koristili bezbjednosni sektor za aktivnosti koje sada ispituje SDT.

Kako je istakao, smjena tih kadrova će doprinijeti nesmetanoj saradnji svih institucija u sistemu bezbjednosti sa SDT i omogućiti da se završe započete istrage.

– Razumijem nervozu i koordinisane napade na mene od strane onih koji su kadrirali bezbjednosnim sektorom poslednje tri godine i koristili bezbjednosni sektor za aktivnosti koje sada ispituje SDT. Njihova današnja reakcija dokaz je da sam pogodio u centar. A tek sam počeo. Smjena njihovih kadrova doprinijeće nesmetanoj saradnji svih institucija u sistemu bezbjednosti sa SDT i omogućiti da se završe započete istrage. Na taj način imaćemo najbolji odgovor ko za koga radi i ko je čiji “džoker“, kako kaza jedan bivši funkcioner kojeg istražuje SDT – napisao je Milović.

4 Comments
 1. Srdjan Lonchar komentariše

  {– Razumijem nervozu i koordinisane napade na mene od strane onih koji su kadrirali bezbjednosnim sektorom poslednje tri godine i koristili bezbjednosni sektor za aktivnosti koje sada ispituje SDT. Njihova današnja reakcija dokaz je da sam pogodio u centar. A tek sam počeo. Smjena njihovih kadrova doprinijeće nesmetanoj saradnji svih institucija u sistemu bezbjednosti sa SDT i omogućiti da se završe započete istrage. Na taj način imaćemo najbolji odgovor ko za koga radi i ko je čiji “džoker“, kako kaza jedan bivši funkcioner kojeg istražuje SDT – napisao je Milović.}
  ================================================

  Chovek kaze da je tek pocheo da po-smenjuje sav taj bivshi policijski vrh Hobotnice, koji ako se ne izuzmu Zoran Lazovic i Veljovic- je i dalje netaknut.
  .
  .
  Kako neko moze tome da nadje zamerku?
  .
  .
  Bravo!!
  .
  .
  Jedino je tu bitno da NOVI ne budu iz iste jazbine, iz koje su izashli oni STARI. Naci chestite-neukaljane profesionalce, ukljuchiti sve grupe naroda u novu pravednu politiku predlaganje-razmatranja-biranja svih kljuchnih kadrova. Posle toga niko nece imati shta da kaze.
  .
  .
  PRAVDA I SAMO PRAVDA, BOZJA PRAVDA ZA SVE.
  .
  .
  Sto se tiche tog razmimoilazenje Demokrata – Milovic-Spajic-PES, meni izglleda da su PES lideri tu u pravu. Demokrate su bile vezane za URA ili Boga pitaj koji im je klinac, da ne zele da se izaberu potpuno novi kadrovi za vrh policije, ANB, SAJ itd. Koga Shukovic shtiti? Ko stoji iza ovog, onog kandidata? Zasto bi to bilo bitno? Bitno je da se ceo vrh policije zameni PREMA ONIM PRINCIPIMA, KOJI CHINE IZBORNI PROGRAM PES-a (MERITOKRATIJA, ZNANJE, MLADOST, PROFESIONALIZAM, NE-PARTIJSKO ZAPOSHLJAVANJE, MORALNE OSOBINE, UVEK PROMOVISATI ZENE….)
  .
  .
  To je Najlepshe Lice Crne Gore in making, u progresu.
  .
  .
  Evo ih OSTVARUJU POPIS UZ SARADNJU OPOZICIJE. Svaka im chast. Neko rece – Zapad pritisnuo DPS. Kome je to bitno. Svi ukljucheni ZASLUZUJU POHVALU. To je formula za nove sjajne poteze.
  .
  .
  DPS treba da shvati da im nema zivota bez raskida sa 30-godishnjom diktaturom, gde sad ti DIKTATORI-BIVSHI KOMUNISTI-BIVSHI PRIJATELJI PUTINA, BIVSHI MULJATORI SA SRPSTVOM-BIVSHI SRBI-BIVSHI VLASNICI DRZAVE CRNE GORE – pokushavaju da se sad PREFARBAJU u Evropljane-Atlantiste-Gradjaniste.
  .
  .
  Najverovatnije cemo ubrzo dobiti raspad DPS gde nove partije ne bi imale nishta sa SHVERCOM DUVANA I KOKAINA-NITI BI IH IKO OPTUZIVAO ZA SMRT DUSHKA JOVANOVICA, SLAVOLJUBA SHCEKICA, ZA PUCANJE U NOGE NOVINARKE-ISTRAZITELJA, ZA LIKVIDACIJU PROTIVNIKA NA SRED STEPENICA KC PRED DESETAK SVEDOKA, KOJI U STRAHU NISU NIKAD DOSHLI U SUD MILA LOPOVA DA SVEDOCHE PROTIV KRVAVOG UBICE-„KONTRAVERZNOG BIZNISMENA“

 2. BanananaBalkanu komentariše

  Ja mislim da tvoj besmislen komentar nije pročila niti jedna, jedina osoba…

 3. Plotari komentariše

  Jedino kadar dps sdp se ne mice bagro sa bagrom.pravda a kako ne.

 4. Little komentariše

  Ja sam mislila da je Saranovic ministar unutrasnjih poslova a ne ovaj

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.