Milačić: Nema nikakve sumnje da će vlada biti formirana na sjednici 2. decembra

5

Predsjednik Prave Crne Gore i poslanik u SkupštiniMarko Milačić kazao je za Dan da nema nikakve sumnje da će vlada biti formirana na sjednici 2. decembra, i poslao punu podršku mandataru Zdravku Krivokapiću u predstojećem procesu “demontaže kriminalnog sistema i stvaranja demokratskog, ekonomski stabilnog, relaksiranog i zdravog društva”.

Kazao je i da u poređenju sa tri decenije, koliko se čekalo na promjene, tri mjeseca čekanja na formiranje vlade i nije mnogo, kako se to želi predstaviti u javnosti.

“Očekujem da će vlada biti formirana na narednoj sjednici. Građani su nam dali taj zadatak i mislim da, bez obzira na sve čemu svjedočimo prethodnih dana, nema toga u okviru nove parlamentarne većine koji bi doveo u pitanje izglasavanje prve slobodne vlade Crne Gore u istoriji”, kazao je Milačić.

Kako je dodao, narod je još jednom pokazao i nakon 30. avgusta da je na visini istorijskog zadatka, pa ogromnim pritiskom ne dozvoljava i neće dozvoliti 2. decembra poigravanje sa njihovom voljom.

“Ovo nije lak proces i, za razliku od dosadašnjih maltene jednopartijskih vlada, imaćemo vladu koju će, siguran sam, podržati tri koalicije koje okupljaju mnoštvo različitih političkih partija. Stoga uopšte nije neprirodno što je ovaj proces trajao nešto duže, ali šta je par mjeseci u odnosu na tri decenije, ali i u odnosu na istoriju u koju će sigurno biti upisana prva demokratska vlada Crne Gore”, poručio je Milačić.
5 Comments
 1. Podrska Krivokapicu komentariše

  Bravo Milacicu.

 2. Milan komentariše

  Koja vlada druze?,novi izbori idu druze,3 mjeseca vladu ne mozete oformiti nesposobnjakovici jedni

 3. Misliti crnogorski komentariše

  Je li Marko sef kabineta mandatara?

 4. Marko Miljanov komentariše

  Moja kravica 2.8% se raskokodakala.

 5. kuca komentariše

  Moj Milacicu svi ste vi prevareni i jos se svadjate medjusobno a tajkuni preuzeli vlast preko Pozitivne i Krivikapica.Sad da ste nesto bar naucili za ubuduce no vi se i dalje dujelite i usitnjavate.Steta ego je zlo.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.