Mikijelj: Stabilnost za nas nije samo riječ, već stvarnost koju živimo svakodnevno

0

Nosilac liste Za budućnost Budve – Budva otvoreni grad Mladen Mikijelj obratio se sugrađanima još jednim otvorenim pismom.

Njegovo pismo prenosimo integralno.

Dragi sugrađani,

Želim vas zamoliti da odvojite trenutak i pažljivo razmislite o budućnosti Budve.

Pojedini „političari“ znaju održavati vlast isključivo kroz stvaranje dubokih podjela i u atmosferi konstantne neizvjesnosti. U takvim okolnostima, ljudi su prepušteni sebi, zabrinuti za vlastitu budućnost i bez motivacije da se bore za opšti interes svih nas u Budvi. Bez stabilnosti nema napretka!

Pišem vam ne kao kandidat za predsjednika opštine Budva, već kao neko ko istinski vjeruje da je politička stabilnost ključ za izgradnju budućnosti naše zajednice. Kao direktor Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom, potvrdio sam važnost stabilnog okruženja za razvoj.

Stabilnost nije samo fraza koja se koristi u izbornoj kampanji. To je osnovni preduslov za napredak. To je stanje u kojem svaki pojedinac, svaka porodica može planirati svoju budućnost, gdje preduzetnici mogu ulagati sa sigurnošću, a mladi mogu graditi karijeru. To je vizija Budve za koju se zalažemo.

Sve odluke koje ću donositi kao predsjednik opštine biće vođene idejom stabilnosti. Svi projekti iza kojih ću stati, biće usmjereni ka unapređenju i prosperitetu Budve. Saradnja sa svim nivoima vlasti je ključna. Saradnja sa centralnom vlašću nije znak slabosti, već naša snaga – prilika za maksimalno korišćenje resursa za razvoj našeg grada.

Na kraju, želim vas pozvati da ponovo razmislite o tome kakvu Budvu želite kada stanete ispred glasačke kutije 26. maja. Odluka o tome kakva će Budva biti nakon tog dana je u vašim rukama. Stoga vas pozivam da glasate za budućnost Budve u kojoj je stabilnost ne samo riječ, već stvarnost koju živimo svakodnevno.

S poštovanjem,

Mladen Mikijelj

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.