Mikijelj: Ne smijemo da dozvolimo da se DPS vrati na vlast; Budvi treba predsjednik opštine koji ne manipuliše građanima kako bi se održavao na vlasti

0

Nosilac liste „Za budućnost Budve – Budva otvoreni grad„, Mladen Mikijelj, obratio se sugrađanima otvorenim pismom.

Pismo prernosimo integralno:

„Dragi sugrađani,

Na ovim izborima ćemo odlučivati hoćemo li se vratiti deset godina unazad, kada je korumpirani režim vladao protiv svih nas koji želimo dobro Budvi ili ćemo ići naprijed i graditi otvorenu Budvu u kojoj se odluke donose isključivo u saradnji sa građanima.

Na ovim izborima se suočavamo sa opasnošću da ostaci korumpiranog DPS-a uz pomoć svojih satelita i fantomske liste ponovo zauzmu Budvu. Ono što nikako ne smijemo da dozvolimo je da se ova interesna grupa vrati na vlast. To se može desiti isključivo zahvaljujući podršci novih saveznika koji dobro znaju da ih niko drugi neće i da moraju sa DPS-om. Ovo bi ponovo izolovalo Budvu, razjedinilo zajednicu i donijelo neizvjesnost u naše živote.

Moja vizija Budve je potpuno drugačija. Budvi treba predsjednik opštine koji ne dijeli ljude na podobne i nepoželjne kako bi se dokopao vlasti i ne manipuliše građanima kako bi se održavao na vlasti. Budvi je potreban predsjednik koji među ljudima gradi mostove povjerenja i pažljivo sluša njihove potrebe.

Kao direktor Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom, pokazao sam da mi je interes građana na prvom mjestu i da zbog ličnog komfora neću ustuknuti pred odlukama i potezima
koji donose dobro Crnoj Gori. Zato se danas u budžet države sliva 20 puta više novca nego dok je na vlasti bio DPS, a trajektima upravljali ljudi bliski tadašnjem državnom vrhu.

Budva je tokom prethodnih nekoliko godina napravila značajan iskorak ka otvorenoj i pravednoj lokalnoj upravi. Projekti koji su bili usmjereni na napredak Budve su pokazatelj onoga što možemo postići kada se udružimo s jasnim ciljem i iskrenom namjerom. Moja obaveza prema Vama je da nastavimo da gradimo otvorenu Budvu u kojoj vladaju stabilnost i jedinstvo. Budvu u kojoj odlučuju građani, a ne političari.

Zašto bismo sada dozvolili da se vratimo deset godina unazad?

S poštovanjem,
Mladen Mikijelj, predsjednik opštine Budva“

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.