Karticom do proljećne vožnje i 50.000€ bonusa

0

Uzbudljiva vožnja gradskim ulicama!

Zakorači u svijet uzbudljive avanture s našom ekskluzivnom promocijom! Od 1. do 31. maja 2024, Meridian te vodi na nezaboravnu proljećnu vožnju sa sjajnim povoljnostima!

Koristi svoju karticu kao ključ za ulazak u svijet iznenađenja. Uplatom sredstava putem kartice, otvaraš vrata mogućnosti za osvajanje fantastičnih dobitaka. A glavna nagrada je električni trotinet, tvoj savršeni saputnik u urbanim avanturama!

Ali, tu nije kraj! Svakog petka, Meridian ti nudi šansu da osvojiš dio bogatstva. Sa svakim deponovanim sredstvom, stavljaš se u red za nedjeljni bonus od 10,000€! Da, dobro si pročitao, svake nedjelje dijelimo bonuse!

Ali, čekaj, postoji još! 500 srećnih dobitnika će biti izabrano nasumično svake nedjelje, nagrađeno sa 20€ bonusa. To je naš način da pokažemo koliko cijenimo naše igrače i njihovu lojalnost.

Sve što je potrebno je da uplatiš 20€ ili više i automatski se kvalifikuješ za osvajanje glavne nagrade – električni trotinet! Sa svakom uplatom, tvoje šanse rastu.

Datum izvlačenja je  1. juna 2024.

Zato ne čekaj! Pridruži se ovoj promociji, deponuj sredstva putem svoje kartice i spremi se za vožnju života! Zabava počinje sada!

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 50€ +1000 spinova na igrici Zombie Apocalypse BEZ IKAKVIH USLOVA!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.