Mehmedović: Đer favorit i veliki motiv

0

Đer je favorit i veliki motiv za svaku ekipu, kazala je krilo Budućnosti Majda Mehmedović.

Budućnost i Đer odigraće u petak u Podgorici odgođeni meč šestog kola Lige šampiona.

Podgorički tim zbog pozitivnog testa na koronavirus neće voditi Bojana Popović, a na klupi zamijeniće je dugogodišnji kapiten Milena Raičević i Suzana Lazović.

Mehmedović je kazala da uvijek ima poseban motiv kada igra protiv Đera.

“Vjerujem da će Milena Raičević i Suzana Lazović odraditi svoj dio posla, jer nas dobro poznaju. Sigurna sa da ćemo imati i dodatni motiv zbog Bojaninog odsustva i dati sve od sebe”, kazala je Mehmedović.

Ona je istakla da je Budućnost krenula pravim putem u nastavku sezone i da mora da nastavimo u istom ritmu i odigramo u odbrani kao u duelima protiv Bresta i Odenzea.

“Ostaje da se vidi da li će to biti dovoljno za pobjedu protiv tima kao što je Đer. Svaka ekipa ima slabe tačke, naročito u vremenu kada je koronavirus poremetio mnoge stvari. Nema protivnika koji je nedodirljiv i svako se može savladati, ali razmišljam samo o nama i kako da se mi spremimo na najbolji način”, kazala je Mehmedović.

Prvi međusobni duel Đeru je u svojoj dvorani dobio 34:29.

Srednji bek Budućnosti, Itana Grbić kazala je da se ekipa brzo uklopila u novi sistem Bojane Popović.

“Moramo da budemo zadovoljne izdanjima u ovoj godini, ali ne treba da pravimo pritisak i imamo nerealna očekivanja uoči duela protiv Đera. Mađarski tim je neporažen toliko vremena, što dovoljno govori o njima, možda su i prvi favorit za osvajanje trofeja, pa je na nama da odigramo najbolje to možemo i da vidimo kakav će biti konačan ishod”, kazala je Grbić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.