Medojević: Novi evroafantici iz vlasti da nam kažu koja institucija EU je donijela odluku o nastavku proširenja EU – nijedna!

0

Nova vlast u Crnoj Gori je već postala legendarna po lažima i obmanama. Što bi rekao naš narod – čim zinu slažu. Priča o IBAR, godini prijema Crne Gore u Evropsku uniju, evropskom putu i slično su najobičnije lažavine. O proširenju EU odlučuju institucije Evropske unije i zemlje članice. Još uvijek nema odluke o proširenju EU. Radi se o ključnim političkim dilemama unutar EU o njenoj budućnosti i ustrojstvu, saopštio je predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

„Osnovni konflikt se godinama odvija između nedemokarstkih birokratskih struktura EU i zemalja članica. Birokratske strukture u Briselu se prepoznaju kao produžena ruka globalne duboke države i korporacija i nemaju nikakav legitimitet niti podršku građana zemalja članica EU. Kada su seljaci širom EU shvatili da tzv “ZELENA AGENDA” ima za cilj uništenje njihovih poslova i gazdinstava u interesu globalnih korporacija i duboke države, krenuo je spontani pokret otpora širom Evrope“, saopštio je Medojević.

Kako navodi, Evropska unija nije više u modi u Francusoj, Njemačkoj, Holandiji, Poljskoj, Češkoj, a odavno u Mađarskoj.

„Birokrate u Briselu šalju lažne signale populistima i lažovima na vlasti u Crnoj Gori da je EU otvorena za nove članove. Radi se samo o novom evropilizmu iz Brisela iza kojeg ne stoji jasna politička volja ključnih zemalja članica EU za proširenje. Laži lažo da se veselimo. Stani stani IBAR vodo“, zaključio je on.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.