Mandić udaljen iz sudnice: Velimirović je policijski doušnik, ološ, bitanga i izdajnik!

0

Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić poručio je u sudnici Višeg suda da ne želi da se simulira pred javnosti da su njegova prava zaštićena.  On je pitao sudiju Suzanu Mogušu po čijem nalogu ga je vratila u sudnicu, s obzirom da je ranije donijela rješenje o njegovom udaljavanju do kraja dokaznog postupka.
„Po čijem naređenju ste me pozvali. Vi ste dio iste hobotnice u kojoj je i Specijalno državno tužilaštvo“, dodao je Mandić.
Poručio je da neće postavljati pitanja svjedoku Mirku Velimiroviću za kog je naveo da je „sitni policijski doušnik“ i poručio mu:
„Sram te bilo bitango! Izdao si svoj narod, izdao si Srbe sa Kosova i Metohije. Ološi jedna“, rekao je Mandić.
Sudija Mugoša ga ja nakon toga udaljila iz sudnice.
Milan Knežević je nakon toga zatražio izuzeće predsjednika Višeg suda Borisa Savića.
„Ja ove pobude mogu da smatram iracionalnim i činjenicom da je neko zaljubljen u mene iz vijeća ili tužilaštva a vjerujte da bih volio da je to Katnić”, poručio je Knežević.
On je podsjetio da je bio udaljen do kraja dokaznog postupka, a da je onda ekspresno donijeta odluka da se vrati u sudnicu i zakazano suđenje za 11, jer se znalo da ide u 10 da uzme uputnicu za izdržavanje kazne.
Knežević smatra da sutkinja Mugoša preuzima ulogu Paje Velimirovića i da učestvuje u režiranju novog državnog udara uoči predsjedničkih izbora.
On je tražio da sud odbaci optužnicu jer tvrdi da su Katnić, Saša Čađenović, Dragan Radonjić i Vladan Lazović montirali postupak protiv njih.
„U razgovorima koje je čula javnost se čuje kako Saša Čađenović suflira… Gdje to postoji da tužilac suflira agentu provokatoru ili isljedniku kako da izmontiraju i izrežiraju državni udar“, rekao je Knežević.
On je Velimirovića nazvao „vaškom“.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.