Majka Navaljnog žestoko udarila na udovicu: Nikada ga za dvije godine nisi posjetila!

0

U medijima se pojavio apel majke Alekseja Navaljnog njegovoj supruzi.

U njemu ona optužuje Juliju da nikada lično nije posjetila svog muža u zatvoru dvije godine, iako za nju ne postoji zabrana ulaska, nije stavljena na potjernicu, a protiv nje nije pokrenut nijedan krivični postupak u Rusiji.

Ljudmila Navalnaja takođe krivi Juliju za to što je upravo ona natjerala Alekseja, koji se upravo probudio iz kome, da ode u Rusiju.

Obraćanje takođe pokreće pitanje nasleđa i raskola u porodici Navaljni. De fakto, kaže majka opozicionara, od proljeća 2021. više nisu imali brak.

Objavljujemo kompletan transkript ove žalbe.

– Draga Julija Borisovna Abrosimova (djevojačko prezime Julije Navalne) sada želim da vam se obratim. Posljednji put ste vidjeli mog sina u februaru 2022. Nemate zabranu ulaska u Rusiju, protiv vas nije pokrenut nijedan krivični postupak, ali za 2 godine nikada niste došli da ga posjetite. U stvari, od proljeća 2021. nisi udata za mog sina, javno se pojavljuješ u društvu sa drugim. Upravo si ga ti natjerala da dođe u Rusiju. Tada se probudio iz kome, i slabo razumio situaciju, natjerala si Alekseja da svu svoju imovinu prepiše na tvoje ime, čak si i svog rođenog sina okrenula protiv njega. To je razlog zašto nije razgovarao sa tobom. Okrenula si svoju ćerku, meni je to jako strano, da vidim kako sa osmehom satima nakon smrti Alekseja pričaš u njegovo ime u Minhenu. Kako prisvajaš njegov glas posle njegove smrti. Nisi ni napravila pauzu za pristojnost nisi pokazivala žalost. Trčiš da trguješ njegovom smrću, ti si zla i mizerna osoba. Prezirem te i zabranjujem vam da spekulišete sa imenom mog sina (on je) moja beba – stoji u obraćanju majke Navaljnog Juliji.

(informer.rs)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.