Lučić: Predsjednik se bori kao lav, podrška radnika Telekoma!

0

Jedan broj radnika Telekoma Srbija, na inicijativu sindikata, danas u 14 časova održaće akciju simbolične podrške naporima države povodom glasanja o Rezoluciji o Srebrenici u UN, najavio je generalni direktor ove kompanije Vladimir Lučić.

Kako je istakao, u ovom teškom trenutku za našu zemlju treba da budemo jedinstveni u odbrani državnih i nacionalnih interesa, bez obzira na sve političke i druge razlike.

– Potrebno nam je jedinstvo, da podržimo našu državu i predsjednika Aleksandra Vučića, koji se u Njujorku zaista bori kao lav. Vjerujemo u našeg predsjednika u njegovoj borbi da što manji broj zemalja podrži tu rezoluciju, koja na, najblaže rečeno, čudan način aktuelizuje neka ružna dešavanja iz prošlosti. Na predlog sindikata, jedan broj radnika kompanije Telekom Srbija – ne svi, jer radni procesi i pružanje usluga korisnicima moraju da se nesmetano odvijaju – izaći će sa zastavama Republike Srbije ispred naših poslovnih zgrada kako bi pružili simboličnu podršku našoj državi, odnosno predsjedniku i njegovom timu, na dan glasanja o toj rezoluciji – izjavio je Vladimir Lučić danas na TV Prva.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.