Lakušić: Radovi na bulevaru Jaz – Tivat odvijaju se u skladu s planovima, uz adekvatnu koordinaciju i prilagođavanje trenutnim uslovima

0

Imao sam zadovoljstvo da danas posjetim gradilište bulevara Jaz – Tivat u društvu ministra saobraćaja i pomorstva Filipa Radulovića, direktora Uprave za saobraćaj Radomira Vuksanovića i gradonačelnika Tivta Željka Komnenovića, saopštio je Zoran Lakušić, predsjednik borda direktora Regionalni vodovod Crnogorsko primorje.

„Tokom obilaska, iskazano je zadovoljstvo napretkom radova, izgradnja bulevara Tivat – Jaz odvija po planu, uprkos izazovima koje donosi ljetnja turistička sezona. Izgradnja bulevara Jaz – Tivat predstavlja važan infrastrukturni projekat koji će značajno unaprijediti saobraćajnu povezanost i olakšati putovanje između ovih ključnih turističkih destinacija. Opredjeljenje ulaganja u razvoj saobraćajne infrastrukture, je ključno za dugoročan ekonomski rast i razvoj Crne Gore“, izjavio je Lakušić, pa dodao:

„Posjeta gradilištu bulevara Jaz – Tivat pokazala je da se radovi odvijaju u skladu s planovima, uz adekvatnu koordinaciju i prilagođavanje trenutnim uslovima. Očekuje se da će ovaj projekat biti završen na vrijeme, donoseći brojne benefite lokalnoj zajednici i cijeloj zemlji“, zaključio je Lakušić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.