Krivokapić još u zimskom snu, ali izvršava tuđe naloge: Napada Milana Kneževića, ali ćuti na Milovićev dil i čestitke sa DPS-om

0

Bivši premijer i nebitna politička ličnost Zdravko Krivokapić oglasio se na društvenoj mreži X povodom dvije godine od pada njegove Vlade i tim povodom napao na jednog od lidera koalicije Za budućnost Crne Gore, predsjednika Demokratske narodne partije, Milana Kneževića.

Kako je kazao, 42. Vlada nije pala zbog Rezolucije o Srebrenici već zbog toga što su se poklopili politički interesi Mila Đukanoviću i Milanu bliskih aktera.

„Ako se opet poklope pašće i Spajićeva vlada. Prvi put je zajedno sa DPSom srušio Abazović, a izgleda da Milan Knežević priželjkuje da to učini drugi put“, napisao je Krivokapić koji očigledno još uvijek nije prežalio pad te i takve Vlade.

Interesantno je da bivši premijer ne komentariše čestitku ministra pravde Andreja Milovića iz Pokreta Evropa sad novoizabranom predsjedniku DPS-a Danijelu Živkoviću, ali i svakodnevne pozive DPS-a na potencijalnu saradnju PES-a i DPS-a.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.