Mladen Mikijelj

Koalicija „Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad“ predstavila program uz kucanje vaskršnjim jajima, Mikijelj: Spremni smo da saslušamo sve sugestije

0

Na Trgu od gvozdenih vrata, koalicija „Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad“ predstavila je svoj program uz tradicionalno kucanje vaskršnjim jajima.

„Uz podršku Mladena Mikijelja, budućeg predsjednika opštine Budva, Tim Budva je predstavljen zajedno sa detaljnim programom kampanje pred građanima. Interesovanje građana za promotivni materijal bilo je izuzetno veliko, a razgovori sa kandidatima za odbornike potvrdili su da će koalicija biti najjača lista na predstojećim izborima“, saopšteno je iz Koalicije „Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad“.

Atmosfera na događaju, kako su dodali, „bila je praznična i toplo prijemčiva, obogaćena tradicionalnim kucanjem jajima“.

„Poziv je upućen svima da podrže koaliciju „Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad“ na izborima zakazanim za 26. maj. Broj 3 – simbolizuje stabilnost, napredak i jedinstvo! U danima koji su pred nama, u duhu otvorenosti, nastavićemo razgovore sa građanima, kako bismo zajedno gradili pozitivnu budućnost Budve. Spremni smo da saslušamo sve sugestije i da zajedno stvorimo prosperitetniju Budvu, u kojoj će svaki građanin imati priliku za rast i razvoj“, poručio je Mladen Mikijelj, nosilac liste „Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad“.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.