Kako je Dario Vraneš pospremio predstavnike lažne države Kosovo: To što vi nazivate državom je srpska pokrajina!

0

Predsjednik opštine Pljevlja Dario Vraneš dobio je nedavno pozivnicu za Međunarodni sajam turizma i sporta koji se organizuje po 20. put od 16. do 17. aprila 2024. godine u Prištini. Kako se navodi u dopisu, organizacija sajma podržana je od tzv. Vlade Republike kosovo i mnogih drugih organizacija i dugoročnih partnera sajma

Odgovor predsjednika opštine Pljevlja krajnje je interesantan gdje je kratko odgovorio da tzv. Kosovo nije država.

U pozivnici koju je Vraneš dobio navodi se da je fokus ovogodišnjeg izdanja i dalje na promociji lokalnog i regionalnog turizma, promociji prirodnih ljepota, kulturnih dobara i neotkrivenog blaga kao turističkih atrakcija te „zemlje“ i regiona.

„Ovaj sajam pruža jedinstvene mogućnosti za sve one koji žele da promovišu turističke atrakcije hiljadama posjetilaca i tako utiču na njegovanje kolektivnog duha za istraživanjem i uvažavanjem divota koje naša i zemlje regiona nude. Sajam nudi mogućnosti opštini da promoviše turizam svog regiona učešćem sa zajedničkim štandom kako bi prvenstveno promovisali 3 glavne grupe“, navodi se u pismu.

Vraneš na to kratko odgovara:

„Tkz. država Kosovo ne postoji već je srpska pokrajina Kosovo i Metohija. Dogodine u Prizrenu“, navodi se u odgovoru predsjednika opštine Pljevlja.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.