Injac čestitala Dan Opštine Mojkovac: Da se prisjetimo herojskih djela prošlosti i da proslavimo dostignuća koja je ovaj grad ostvario i koja će ostvariti

1

Predsjedniku Opštine Mojkovac Vesku Deliću, predsjedniku Skupštine opštine Marku Janketiću i svim građankama i građanima Mojkovca, gradonačelnica Podgorice Olivera Injac čestitala je Dan opštine.

„Neka Dan opštine, kao simbolični dokaz odlučnosti i požrtvovanosti, bude prilika da se prisjetimo ne samo herojskih djela prošlosti, već i da proslavimo dostignuća koja je ovaj grad ostvario i koja će tek ostvariti u godinama koje su pred nama. Izražavam poštovanje za odlučnost gradske uprave Mojkovca, da posvećeno radi na izgradnji prosperitetne budućnosti grada u podnožju Bjelasice i Sinjajevine“, poručila je Injac, pa dodala:

„Uz želju za daljim uspjesima, neka obilježavanje Dana Opštine Mojkovac bude odraz snage i jedinstva“, navela je Injac.

1 Comment
  1. Блага ноћ komentariše

    Čijih herojskih djela Injac? Čijih? Srpske vojske, crnogorske vojske? Austrougarske vojske? Janka Vukotića? Ko je bio neprijatelj, a ko je bio svjesna žrtva i u čije ime?

    Sram vas sve bilo kad ste ispali pos*aniji i od DPS-a i Demokrate i PES i DF da niko od vas ne pomenu ko je i zašto ginuo i bio heroj. 3,14

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.