Funkcioner partije Novaka Adžića zatrokirao zbog ćirilizacije policije: POLICIJA ili POLICIJA

0

Član GO i predsjedništva CEP Danilo Brajović smatra da je malo jedan CEP da, kako kaže, “pofata sve bisere koje nam priređuju konstituenti paf-paf većine”.

“Pa da pođemo redom (iako sam svjestan da dok ovo pišem, oni već rade slljedeće bar tri gluposti). Poznajete omiljenoga “pobjedo-loga ne podjelo-loga“ (pobjede a ne podjele prim.aut) Bečića? Da, potpredsjednik vlade i lider Demokrata. Oko Šubarinoga slaganja zamišljenog epskog protivnika Srba na buljuke, Bečić ćuti. Niko ne ćuti kao Bečić. Doduše portparol Demokrata je saopštio uobičajene floskule isto Demokrata, o okrećanju budućnosti, gradnji mostova, spajanju ljudi, širenju ljubavi itd. I oštro je, što gođ to značilo osudio Kovačevića”, kaže Brajović.

Ali, kako dodaje, Bečić – ćuti.

“Pa evo da im pomognem, možda njima to izgleda malo čudno, ali Kovačević je, između ostalih, i glasovima Demokrata izabran za predsjednika opštine Nikšić. Dovoljno je da odbornici Demokrata glasaju za njegovu smjenu – i zašto neće? Ali Bečić – ćuti. Ipak Bečić ćuti i radi tako je Predsjednik Bugarske Radev primljen od potpredsjednika Bečića. Koliko se da zakljućiti, on je prvo sreo Bečića kad je stigao u Crnu Goru. Dobro si se Ti Predsjedniče zdravo doma vratio…Malo nam je bilo mladih i pametnih onomad, evo opet dva mlada i pametna i uz to dva prva čovjeka crnogorske vlasti (vlasti Crne Gore), predsjednik vlade i predsjednik države, kako to mi na CT velimo – međe valjaju”, navodi Brajović u saopštenju.

I eto, navodi u saopštenju, predsjednika Radeva šeta po Cetinju, razgovara sa narodom, “a Jakova ni čuti ni viđeti”.

“Bilo bi veselo gledati kako jedan mlad i iz to slučajan, pardon – uspješan, političar ubira nepodijeljene simpatije Cetinjanki i Cetinjana. Znamo i zašto, iako je on to demantovao, ali teško se zaboravlja sve ono oko uhelikopterčenja prvoga popa crkve Srbije u Crnoj Gori. Vjerujem da bismo doprli i do CNN-a, i Riplijevu rubriku „vjerovali ili ne“. Ali nije mlađani Jakov naivan. Ostao je valjda da zaliva ono drvo što je posadio prilikom posjete bugarskog predsjednika”, saopštio je Brajović.

Ipak, prema njegovim riječima, “legendica dana je premijer Spajić”.

“Čuš KASNIO na sastanak sa Bugarskim predsjednikom??? „Iz vlade je pojašnjeno da je sastanak trebao da se održi u istom prijemnom salonu, gdje je bio sastanak sa predstavnicima TUI-a i da je razlog njegovog kašnjenja bio taj što je prostor trebalo pripremiti za novi sastanak“. Eto. Nije Milojko kriv, ne može se namještaj preurediti po paf-paf sistemu. Krečite li vi? Pa što mislite? Uradite paf-paf i okrečeno??? E ne može to tako mačke! Ja ne znam je li mi smiješno ili mi se od muke plače, ali ovo je opet za onu Riplijevu rubriku „vjerovali ili ne“!”, dodaje Brajović.

Osvrnuo se i na radni ručak predsjednika crnogorskog parlamenta Andrije Mandića sa bugarskim predsjednikom Rumenom Radevim.

“Ko je pomenuo koljenicu? Ostaje nam da se nadamo da je taj mrčni čo’jek bar jeo kako treba a da mu nije skočio holesterol… I što ono napisah na početku? (dok ovo pišem, oni već rade slljedeće bar tri gluposti). Pade mi pogleda na naslovnicu jednih dnevnih novina. A tamo piše: „POLICIJA DOBIJA AUTOMOBILA „ŠKODA“ SA NATPISOM NA DVA PISMA“. Ministar her Šaranović. E sad se tu pojavljuju problemi koji nijesu beznačajni! Da li da uzduž piše latinicom a poprijeko ćirilicom? Da li na lijevu stranu jednim a na desnu drugim pismom? Da li namjesto rotirajučeg svjetla metnuti rotirajuću šajkaču i crnogorsku kapu sa 4C? Da li na retrovizor staviti brojanicu sa časnim krstom? CEP ima rješenje: Da bi ušteđeli na farbi, počnite jednim slovom latinice, pa onda ćirilica, pa latinica, pa ćirilica…Evo kako bi izgledalo: 1. POLICIJA 2. POLICIJA”, zaključio je Brajović.

(cdm)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.