DSS: Glasanje Crne Gore za Rezoluciju o Srebrenici je najveći čin izdaje još od priznanja nezavisnosti Kosova

0

„Glasanje Crne Gore za Rezoluciju o Srebrenici je najveći čin izdaje još od priznanja nezavisnosti Kosova 2008. godine. I tada, kao i sada, ogromna većina građana bila je protiv takve odluke – ali takva demokratija nije interesovala ondašnji Đukanovićev režim, kao ni sadašnju vlast koja je tu na krilima “genocidnog” srpskog naroda i njegovih litija?! Da je Srbija bila jedina protiv na “optuženičkoj klupi” Ujedinjenih nacija, Crna Gora je morala biti uz nju. Ovako, veći dio svijeta je bio uz Srbiju i Republiku Srpsku, samo, na žalost braća nisu. Pisali su amandmane, kažu, od kojih je samo prvi usvojen,“ navode iz DSS-a.

„Ostaće za legendu, da je ukraden original djela Marka Miljanova “Primjeri čojstva i junaštva” i rasut po bijelom svijetu. Kažu da su dijelovi pronađeni u Eritreji i Esvatini, pa čak i Nikaragvi, Mađarskoj i Grčkoj, a da nam je Rusija uspjela vratiti makar korice. Iako zli jezici tvrde da ni jedna vlada u Crnoj Gori nije tražila Markovo djelo. Što se tiče pobrojanih država koje su glasale protiv Rezolucije o Srebrenici, alal im čitanje, kao da su sve od Marka Miljanova prepisali,“ istakli su oni.

„Elem, tako smo i otišli u NJujork, bez morala, ali i bez Marka, samo sa onim koricama, bez suštine i dostojanstva. Pozdravili smo njemačke zločince koji su, po našim krajevima od 41 do 45 godine promovisali genocidnu naredbu: “za jednog ranjenog njemačkog vojnika ubiti 50 Srba, za jednog ubijenog 100 Srba”. Tako pobiše stotine hiljada ljudi, da bi im potomci ubijenih aplaudirali i glasali da su pobijeni ustvari ubice genocidnih namjera,“ kazali su iz DSS-a.

„Vjerujemo da će i ovo proći, ali vlast neće. Vjerujemo da moramo da se dobro potrudimo da spasemo im mile fotelje, u Vladi, po širini i dubini. Šta je pri tome jedna mala Rezolucija o genocidnom srpskom narodu? Dok su nam iz daleke Eritreje, kojoj se priključila Sao Tome i Principe, pa čak i iz Mađarske, Grčke i Belorusije, da u ovim teškim vremenima “matušku” ne pominjemo, javili da “čast i bruka žive dovijeka“, kažu iz DSS-a.

„Izgleda nam ukradoše i NJegoša, a nekako smo znali da nam i on fali. Dokopaće se Spajić korica nekako, a šta je Luča spram bitkoina, šta vijenac spram ibara.
Posle sramote u NJijorku i zabijanja noža u leđa braći, Vlada Crne Gore, mora da podnese ostavku“, zaključili su iz DSS-a.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.