DPS zasmijava javnost: Optužuju mandatara da širi koronu!

DPS zasmijava javnost: Optužuju mandatara da širi koronu!

Demokratska partija socijalista reagovala je prisustvo mandatara Zdravka Krivokapića sahrani patrijarha srpskog Irineja, tvrdeći da Krivokapić više poštuje drugu državu od sopstvene.

“Krivokapić je odjednom kad je krenuo za Srbiju na sahranu patrijarha Irineja, prihvatio sve zdravstveno – epidemiološke mjere te države, i masku na licu držao sve vrijeme u Beogradu, pokazao je ovim činim da očigledno drugu državu, njene građane i institucije poštuje više nego sopstvenu. Samo tako se mogu tumačiti dvostruki aršini koje ima prema zdravlju građana Srbije sa jedne i građana Crne Gore sa druge strane, ali i prema zdravstvenim radnicima u ove dvije države”, tvrde u DPS-u.

Oni su dodali da je mandatar kršio mjere na sahrani mitropolita Amfilohija.

“Samo prije tri nedjelje, na sahrani mitropolita Amfilohija, bili smo svjedoci njegovog neodgovornog kršenja svih mjera i preporuka nadležih državnih i zdravstvenih organa. Čovjek koji pretenduje da vodi Vladu Crne Gore nije se obazirao na pozive i vapaje ljekara i nadležnih iz zdravstvenih institucija, koji su upozoravali na moguće posljedice. Na taj način, svojim postupanjem doprinio je da se nakon ovog događaja broj oboljelih od ovog virusa 2,5 puta uveća, a posljedično poraste i broj umrlih”, tvrde u DPS-u.

Related posts

5 Comments

  1. neda

    gde se ide na sahranu s maskom..bolje i ne otici ako te strah obuzeo.. znaci krivokapic je imao pravo sto nije nosio masku kod amfilohija a ovde se uprpio pa je stavio

    3
    10
    Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *