DPS Pljevlja: Na Lekića „kidišemo“ isključivo zbog njegovog kriminala, pronevjera i zloupotreba u RU

0

„Kada je Demokratska partija socijalista ukazivala javnosti na dosadašnja (ne)djela koja su produkt raznih „direktorovanja“ Milana Lekića, isti je “kojevitezao” da na njega “kidišemo” zato što je Srbin, a kada je krao kao izvršni direktor Rudnika, odbrana  je drugačija – “kidišemo“ na njega jer je sačuvao Rudnik uglja od gašenja“, saopštili su iz DPS.

Oni se pitaju  „kako opet „pljevaljskog i rudničkog mesiju“ ne postaviše za izvršnog direktora Rudnika nakon takvih impozantnih rezultata“.

„U Rudniku uglja Lekića više ne zovu “mister procenat”, jer “svoj deo” pri isporuci uglja i nabavci mehanizacije dogovara “u đuture”, i to svi znaju. Formula je jednostavna: prodaje ugalj debelo ispod, a mehanizaciju nabavlja debelo iznad tržišne cijene. Privredni mag pljevaljski! Ne treba ga sjedeći pominjati. Petrušenko naš. Mijo Lekiću “kidisali” smo na tebe ne zato što si Srbin ili “spasilac” Rudnika već jednostavno zato što si lopov. Zato što državnim parama kupuješ svoju slobodu kod onih koji sprečavaju tužilaštvo da reaguje. Iako si prvi “pik” resornog ministra za snaženje kompetencija Upravnog odbora, neće te spasti ni Dalaj Lamina odbrana ovaj put“, zaključili su iz opštinskog odbora DPS Pljevlja.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.