Dovedite ga do ludila i unesite vrelu strast u vašu spavaću sobu

0

Seksualni život treba da bude pun uzbuđenja i strasti, a mi vam otkrivamo kako da ga učinite još boljim!

Evo nekoliko detaljnih savjeta koji će vašeg partnera ostaviti bez daha i učiniti vaše intimne trenutke i seks nezaboravnim.

1. Komunikacija je ključna! Razgovarajte otvoreno o svojim željama, fantazijama i prećutnim željama. Upoznajte jedno drugo na dubljem nivou i otkrijte šta vas uzbuđuje.

2. Igranje igara može biti veoma zabavno i uzbudljivo. Napišite svoje fantazije na papiriće, podelite ih i izvlačite redom. Ovo će unijeti element iznenađenja i mašte u vaš seksualni život.

3. Ne zaboravite na erogene zone! Dodirujte i masirajte djelove tijela koji su često zapostavljeni, poput perineuma ili testisa. Ovo će dodatno uzbuđivati vašeg partnera i unijeti novu dimenziju u vaše intimne trenutke.

4. Istražite svijet mirisa i ukusa. Isprobajte lubrikante sa voćnim ili čokoladnim ukusom i iznenadite svog partnera novim senzualnim iskustvima tokom seksa.

5. Seksi donji veš je ključan dio igre! Očarajte svog partnera atraktivnim komadom donjeg rublja i unesite vatru strasti u vašu spavaću sobu.

6. Istražite nove seksualne položaje kako biste pronašli onaj koji vam najviše odgovara. Otkrijte G tačku i istražite nove načine za postizanje intenzivnih orgazama.

7. Stavljanje kondoma može biti seksi dio predigre. Uključite svog partnera u proces stavljanja kondoma na jedan zabavan i senzualan način. Koristite usta.

Uz ove detaljne savjete, vaš seksualni život će procvjetati i postati nezaboravan doživljaj za vas i vašeg partnera!“

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.