Dnevni horoskop

0
 • Ovan

  Pojačan priliv novca i uspešan dogovor s novim poslovnim partnerima mogu obeležiti ovaj dan. Timski dolazite do rešenja. Partnerove ljubomorne scene mogu vam doneti stres. Na sreću, kratkotrajno. Bolovi u vratu. Potrebne su vam vežbe za vratni deo kičme.

 • Bik

  Ovaj dan može vam doneti napetost u odnosima s kolegama i poslovnim partnerima. Uprkos tome, doći će do sporazuma. Vaš odnos s partnerom prolazi kroz krizu poverenja. Partner sumnja u vašu iskrenost. Zbog toga ste prilično nervozni i napeti. Lako planete.

 • Blizanci

  Zadovoljni ste novim uslovima na poslu i želite da se pokažete u najboljem svetlu. Pravi je trenutak da pokažete šta znate. Zajednički izlazak vraća stari žar u vaš odnos s partnerom. Romantično veče udvoje. Unosite više vitamina i minerala.

 • Rak

  Danas ćete uspešno završiti rad na projektu. Očekuje vas uspeh u uslužnim delatnostima i napredak u karijeri. Atmosferu ovog dana obeležiće susret sa atraktivnom osobom, koja će vas ozbiljno zainteresovati. Stomačne tegobe, jedite lako svarljivu hranu.

 • Lav

  Profesionalno usavršavanje odraziće se pozitivno na vašu karijeru. Unapredićete finansijsku situaciju. Pred vama je izazov ljubavne avanture sa osobom koju poznajete preko prijatelja. Novi početak. Pojačan stres. Osetljivi ste i lako se uzbudite zbog sitnica.

 • Devica

  Ovaj dan nalaže oprez, jer možete načiniti previd. Konsultujte se sa saradnicima pre nego što do

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.