Dnevni horoskop

0
 • Ovan

  Vaše polje inostranstva je prikazano kroz uspjeh u saradnji sa stranim kompanijama. Napredak u karijeri. Očekuje vas obnavljanje komunikacije sa osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti. Razmislite da li želite da pokušate ponovo. Odlično se osjećate.

 • Bik

  Napredak u poslovanju i na finansijskom planu. Poseban uspjeh očekuje one koji se bave trgovinom i sarađuju sa inostranstvom. Vaš odnos s partnerom ulazi u mirnije vode. Pred vama je lep i harmoničan period. Osetljivost grla. Izbjegavajte hladna gazirana pića.

 • Blizanci

  Vaše polje poslovne komunikacije i saradnje najavljuje vam period prosperiteta. Proširićete krug saradnika. Očekuje vas važan razgovor s partnerom. Planete vam pružaju podršku da ostvarite plan o zajedničkoj budućnosti. Glavobolja praćena migrenom.

 • Rak

  Uspješno ćete rešiti dugotrajan pravni problem ili će vam poći za rukom da sredite spornu dokumentaciju. Finansijski dobitak. Imate osjećaj da vas partner ne razume, to u vama stvara nezadovoljstvo. Porazgovarajte o tome. Prehlada, moguć i stomačni virus.

 • Lav

  Uspješna saradnja sa inostranstvom i veliki korak naprijed u vašim poslovnim poduhvatima. Finansijski uspeh. Novo poglavlje na ljubavnom planu. Poznanstvo sa jednim Ovnom ili Vagom može se pretvoriti u ozbiljnu vezu. Smanjite konzumaciju alkoholnih pića.

 • Djevica

  Uspješno ćete privesti kraju rad na dugoročnom projektu. Očekuje vas potpisivanje novog ugovora. Razmišljate o zasnivanju porodice i veoma ozbiljno shvatate vezu u kojoj se nalazite. Novo poglavlje u ljubavi. Odlično se osjećate, vrlo ste aktivni, radite na sebi.

 • Vaga

  Novi elementi u radnom okruženju ili promjena radnog mjesta. Mogući su unapređenje i finansijski dobitak. Između vas i partnera zapalio se stari žar. Slijedi dalja harmonizacija vašeg odnosa. Glavobolja. Moguća je jača prehlada.

 • Škorpija

  Akcenat ovog perioda je na unaprijeđenju finansijske situacije. Uspeh za sve one koji se bave trgovinom, turizmom i nekretninama. Izazov tajne ljubavi potpuno je obuzeo vaš emotivni plan. Pa ipak, čuvajte se skandala. Nervoza, napeti ste zbog nesređenih emotivnih odnosa.

 • Strijelac

  Došao je pravi trenutak za vas. Napredak u karijeri. Uspješno ćete rešiti stari problem između vas i partnera. Slijedi dalje poboljšanje veze. Počinjete da planirate i zajedničku budućnost. U organizmu vam se zadržava voda. Obratite se ljekaru radi ispitivanja.

 • Jarac

  Očekuje vas veoma važan poslovni razgovor iza zatvorenih vrata. Ne ulazite u rizične poslove, naročito sa sumnjivim i nepoznatim osobama. Nesporazumi u okviru porodice. Nalazite se pred izazovom da prevaziđete nesuglasice s partnerom. Bolovi u kolenima.

 • Vodolija

  Poslovna saradnja s prijateljima može vam donijeti znatan napredak na finansijskom planu. Napredak u karijeri. Poboljšanje kvaliteta vaše veze s partnerom donijeće vam zadovoljstvo. Osećate se emocionalno ispunjenim. Slaba cirkulacija, naročito periferna.

 • Ribe

  U vašem polju karijere dolazi do ekspanzije, najavljuju vam se veliki uspjeh i proširenje poslovne saradnje. Finansijski dobitak. Zbližićete se sa jednom osobom koja vam se odavno dopada. Veče vam donosi romantičan sastanak. Problem sa sinusima, pomoći će vam inhalacija.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.