Dnevni horoskop

0
 • Ovan

  Pozitivna energija odraziće se na povećan obim posla i dobre rezultate. Početak veze sa osobom koju poznajete preko prijatelja ispunjava vas novim ljubavnim optimizmom. Izbegavajte zadimljene, zagušljive prostorije.

 • Bik

  Stabilna situacija na finansijskom planu ispunjava vas elanom za ostvarenje dugoročnog cilja. Moguće su nesuglasice između vas i partnera, ali danas ćete biti suzdržani, pa će sve proći bez posledica. Muči vas alergija, posavetujte se s lekarom, naročito ako je u pitanju rinitis.

 • Blizanci

  Ovaj period donosi vam iznenadno poslovno putovanje. Pruža vam se prilika da ostvarite napredak. Rešili ste da pređete granicu prijateljstva sa osobom koja vam se dopada, a kojoj to ranije niste smeli da pokažete. Pojava ekcema, kao posledica nervne napetosti, koja ne jenjava.

 • Rak

  Problem s nekim papirima ili pravnim pitanjima predstavlja glavnu temu ovog dana. Ubrzo će uslediti rešenje. Partner je pogrešno shvatio vaše reči i između vas se pojavila distanca. Neophodan je otvoren razgovor. Pad imuniteta. Obavezno uradite analizu krvne slike.

 • Lav

  Danas ćete zablistati na nekom javnom nastupu ili prezentaciji. Stvari držite pod kontrolom i sve se odvija po planu. Borba suprotnih stavova između vas i partnera danas može kulminirati burnom raspravom. Prehlada. Pijte što više čajeva, toplih napitaka. Bolno grlo.

 • Devica

  Nalazite se na prekretnici što se tiče izbora radne pozicije. U situaciji ste da birate, ali analiza parališe akciju. Preispitujete kvalitet svoje veze, sve prednosti i slabosti vašeg odnosa. Partner je opravdao vaša očekivanja i poverenje. Uradite rendgenski snimak.

 • Vaga

  Provokacija kolege može da vas izbaci iz takta, a to se, reč po reč, može pretvoriti u raspravu. Pažljivo birajte reči. Pojačana psihička osetljivost doprinosi tome da na sve reči partnera reagujete ranjivije. Savladajte svoja osećanja, neka vas razum vodi. Problemi sa stopalima.

 • škorpija

  Uspeh na poslovnom sastanku sastojaće se u sklapanju sporazuma. Očekuje vas početak rada na novom projektu. Partner se distancirao i ne možete da shvatite šta se dešava u njegovoj glavi. Realno sagledajte činjenice. Zadržavanje vode u organizmu, oticanje zglobova.

 • Strelac

  Tajni pregovori daće rezultat, a vaš plan za razvoj poslovanja pokazaće se kao veoma uspešan i perspektivan. Ne možete da krijete osećanja koja gajite prema osobi koju viđate na poslu. Načinite prvi korak. Vreme je da nesigurnost ostavite iza sebe. Unosite više vode.

 • Jarac

  Odlična poslovna ponuda u oblasti komunikacija, organizacije i menadžmenta očekuje Jarčeve koji traže posao. Posvećujete više vremena partneru, vaš odnos cveta u atmosferi međusobne podrške i razumevanja. Reumatske tegobe.

 • Vodolija

  Očekuje vas veoma uspešan finansijski period u okviru kog će ostvariti natprosečan prihod. Slobodne Vodolije mogu početi da se viđaju s jednom osobom, ali se ubrzo i razočarati kad vide da nije ona prava. Možda su vam očekivanja prevelika. Smanjite slatkiše i testo.

 • Ribe

  Uspešno rešenje nekog pravno-administrativnog problema omogućiće vam da sprovedete svoj ranije zacrtani radni plan. Prvi izlazak s potencijalnim novim partnerom budi u vama ljubavno nadahnuće i daje vam novu energiju. Izbacite višak energije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.