Dnevni horoskop

0
 • Ovan

  Mudrim potezom ostvarićete odličan rezultat na finansijskom planu. Poći će vam za rukom da ostvarite važan strateški cilj. Danas vas može oboriti s nogu jedna veoma privlačna osoba u znaku Vage ili Strelca. Napeti ste. Iskoristite ovaj dan za opuštanje, očigledno da vam vikend nije prijao.

 • Bik

  Kratkotrajna destabilizacija na finansijskom planu. Prilagodite radni plan novim okolnostima i prevazići ćete problem. Različiti stavovi između vas i partnera mogu dovesti do zaoštravanja odnosa. Variranje pritiska. Obratite se lekaru kako biste dobili odgovarajuću terapiju.

 • Blizanci

  Današnji dan vam može doneti pregovore u kojima neće biti mesta za kompromis. Sve je u stilu sve ili ništa. Unapred morate imati spreman odgovor. Pripremite se za buran ljubavni sastanak sa osobom koja vas neodoljivo privlači. Proverite vid kod oftalmologa. Crvenilo oka.

 • Rak

  Uspeh u kreativnim zanimanjima i uspostavljanje nove poslovne saradnje. Zablistaćete na javnim nastupima. Poznanstvo sa zanimljivom osobom u krugu prijatelja može se ispostaviti kao sudbinsko. Čuvajte se virusa. Moguć je stomačni virus, koji se može manifestovati i visokom temperaturom.

 • Lav

  Uspešno ćete okončati naporne pregovore, a nakon toga započeti rad na projektu kakav dosad niste imali prilike da radite. Ipak, odlično se snalazite. Vaš odnos sa ukućanima i s partnerom pun je tenzije. Nijedna strana ne želi da popusti. Aritmija je posledica napete situacije.

 • Devica

  Danas je moguć konflikt s nadređenima i kolegama, a to bi moglo da ima teže posledice po opštu atmosferu. Prvi sastanak sa osobom koja vam se dopada učiniće da osetite leptiriće u stomaku. Smanjite slatkiše, kao i masnu, brzu hranu, sve što je kalorično. U suprotnom, možete imati problem s kilogramima.

 • Vaga

  Kratkotrajna destabilizacija na finansijskom planu. Mogući su vanredni izdaci i kašnjenje važne uplate. Razmirice s partnerom, pa čak i ljubomorne scene, mogu vam danas doneti dosta stresa. Već duže vreme imate problem s kolenima, moguće da je to posledica vaše težine.

 • škorpija

  Akcenat je na vašim odnosima s kolegama i nadređenima i na potencijalnoj promeni. Držite se svojih principa, ali ne preterujte u tome da dokažete da ste u pravu. Rešili ste da definišete svoj odnos s partnerom, koji se ponaša nedosledno. Pad imuniteta manifestuje se pojavom ekcema, kao i herpesa.

 • Strelac

  Ovaj period donosi vam tajni sastanak na kojem ćete iza zatvorenih vrata doneti važne odluke o daljem pravcu poslovanja. Zbližićete se sa osobom s kojom ste dosad bili u poslovnim odnosima. Odlično se osećate, orni ste za bilo koju vrstu aktivnosti jer ste puni energije.

 • Jarac

  Pregovori s problematičnim partnerima zadaju vam glavobolju. Turbulentan period u komunikaciji. Vaš odnos s partnerom se stabilizuje i dobija sve više na posebnom kvalitetu. Planirate zajednički odmor. Sada su vam prioritet aktivnost i održavanje kondicije.

 • Vodolija

  Uspešna saradnja sa inostranstvom. Moguće je iznenadno putovanje. Odnos s partnerom prolazi kroz turbulentan period. Šta god kaže jedna od strana, ispostavi se kao iritantno za ovu drugu. Vrtoglavica. Svakako da morate naći tome uzrok, ne smete zanemarivati simptome.

 • Ribe

  Nesporazum s kolegama ili poslovnim partnerom može učiniti ovaj dan prilično stresnim za vas. Posle raznih nesuglasica s partnerom u vama se budi želja da negde pobegnete i da se osamite. Pad imuniteta. Proverite krvnu sliku, uradite sve neophodne analize.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.