Budva: Dvije osobe osumnjičene da su izmislile saobraćajnu nezgodu

0

udvanska policija podnijela je krivične prijave protiv V.R. (61) i  N.R. (31)  zbog lažnog prijavljivanja i navođenja na ovjeravanje neistinitog sadržaja.

“Policiji u Buvdi je V.R. prijavio da je u Ulici Babilonija došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovao kao vozač, a da je tada povrijeđen N.R. koji je bio suvozač u ovom vozilu, te da se lice koje je upravljalo drugim vozilom, udaljilo sa lica mjesta”, saopštila je Uprava policije.

Po nalogu tužioca koji je obaviješten o događaju na licu mjesta je izvršen uviđaj, te je izuzet video materijal sa nadzornih kamera u blizini, u cilju identifikacije drugog, tada nepoznatog učesnika saobraćajne nezgode.

“Uvidom u video materijal policijski službenici utvrdili su da na ovom mjestu nije došlo do pomenute saobraćajne nezgode. Sa obavještenjima koja su prikupljena od gore pomenutih lica, upoznat je postupajući tužilac po čijem nalogu je protiv V.R. podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo lažno prijavljivanje u vezi sa krivičnim djelom navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja, dok je protiv N.R. podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja”, zaključuju u Upravi policije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.