Dnevni horoskop

0
 • Ovan

  Ovaj dan vam donosi važan poslovni sastanak, na kojem ćete doneti odluke bitne za dalje poslovanje. Dobićete pohvale i priznanja za dosadašnje rezultate. Nalazite se pred iskušenjem da probate zabranjeno voće. To je izazov ovog dana. Iritacija kože, suvoća, ukazuje na manju hidrataciju organizma.

 • Bik

  Poslovno putovanje proteći će veoma uspešno. Vaš krug saradnika se širi, tako da vas očekuje posebno ubrzana poslovna dinamika i napredak. Danas partner može da vam priredi ljubomorne scene. Pripremite se za verbalni obračun. Promenite režim ishrane.

 • Blizanci

  Dominantna tema ovog dana je poslovni sastanak s kolegama i nadređenima. Očekuje vas unapređenje i proširenje kruga dužnosti. Izlazak s prijateljima doneće vam poznanstvo s veoma zanimljivom osobom u znaku Blizanaca ili Strelca. Pad imuniteta.

 • Rak

  Glavna tema ovog dana su finansije. Finansijski dobitak s neočekivane strane i napredak u poslovanju. Planirate zajedničko putovanje s partnerom, a vaša veza je ušla u mirnije vode. Više se krećite. Ulenjili ste se, učlanite se u planinarsko društvo kako biste bili aktivniji.

 • Lav

  Veoma povoljan period što se tiče napredovanja u poslu. Zahvaljujući mudrim poslovnim potezima, drastično ćete popraviti svoju finansijsku situaciju. Ljubavna avantura na putovanjima oživeće sva vaša čula. Iscrpljeni ste, previše obaveza vas opterećuje.

 • Devica

  Ovaj dan donosi vam nagrade za postignute rezultate. Očekuje vas važan razgovor s nadređenima i povišica kojoj se niste nadali. Situacija između vas i partnera se stabilizuje, između vas dolazi do sve većeg zbližavanja. Stomačni problemi. Promenite režim ishrane.

 • Vaga

  Budite oprezni u komunikaciji danas, posebno s nadređenima. Neke vaše reči mogu biti pogrešno protumačene. Vaša osećanja prema osobi koju poznajete preko posla postaju sve jača. Na vidiku je ljubavna romansa. Loša cirkulacija. Ne zanemarujte znake upozorenja, uradite osnovnu analizu.

 • škorpija

  Ovaj dan obeležiće konačno uspeh u poslovanju, kao i uspešni poslovni pregovori. Vaši odnosi s kolegama i nadređenima dobijaju na kvalitetu. Slobodne Škorpije mogu da upoznaju zanimljivu osobu na kraćem putovanju. Nesanica, opterećeni ste raznim mislima, planovima.

 • Strelac

  Ukoliko danas budete povukli pravi poslovni potez, očekuje vas poboljšanje finansijske situacije na dugoročnom nivou. Jedna osoba koju poznajete preko posla sviđa vam se već duže vreme. Moguće je zbližavanje između vas. Problemi s kičmom. Ne forsirajte vežbe bez saveta stručnog lica.

 • Jarac

  Nalazite se na pragu veoma uspešnog perioda. Unapređenje u pogledu radne pozicije, ali i finansijske situacije. Slobodne Jarčeve očekuje ljubavna avantura zasnovana više na strasti nego na emocijama. Više se odmarajte. Prijao bi vam odlazak na odmor, ali na neku dalju destinaciju.

 • Vodolija

  Oprez u komunikaciji s kolegama i poslovnim partnerima. Neki od njih nemaju dobre namere prema vama i skloni su manipulaciji. Pojavila se distanca između vas i partnera. Potrudite se da taj problem rešite na vreme. Loša cirkulacija, naročito periferna.

 • Ribe

  Poslovna saradnja s prijateljima konačno pokazuje znake napredovanja. Dugo ste planirali ovo poslovanje. Uspeh u privatnom biznisu. Planirate zajedničko putovanje s partnerom. Pred vama je lep i harmoničan period. Ukočenost zglobova, nesavitljivost, moguće da je u pitanju zglobna hrskavica.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.