Dnevni horoskop

0
 • Ovan

  Unapređenje finansijske situacije danas će u velikoj meri zavisiti od toga koliko će uspešni biti vaši poslovni pregovori. Potrudite se da budete što sugestivniji tokom razgovora. Ovaj dan donosi vam zajednički dogovor s partnerom u vezi sa zajedničkim putovanjem. Pojava ekcema.

 • Bik

  Postojeći aspekti donose vam poslovanje u nestabilnim i nepredvidivim uslovima. Ovaj dan može vam doneti neočekivani dobitak. Danas Mesec boravi u vašem znaku i donosi atmosferu prepunu nežnosti između vas i partnera. Promenljivost raspoloženja.

 • Blizanci

  Boravak planeta u polju poslovanja ukazuje na prosperitet i uspešnu saradnju sa inostranstvom. Ukoliko želite da započnete privatni biznis, ovaj period je idealan. Slobodni Blizanci mogu da započnu ljubavnu avanturu sa osobom koju će upoznati preko društvenih mreža. Budite aktivniji.

 • Rak

  Poslovni sastanak koji danas budete imali može vam doneti zaključenje važnog ugovora. Ovo je period kada gradite temelje poslovanja na dugoročnom nivou. Slobodni Rakovi nalaze se na pragu nove veze. Moguća je dilema, jer nisu sigurni u osećanja novog partnera. Gastritis.

 • Lav

  Ovaj dan može vam doneti priliv finansija s više strana. Uspešno ćete završiti ranije započet rad na jednom projektu. Lavovi ulaze u veoma dinamičan i zanimljiv ljubavni period. Mogući su preokreti i obnavljanje ranije započete veze. Više se odmarajte. Provedite slobodno vreme šetajući, u prirodi.

 • Devica

  Neko od vaših saradnika nije vam blagonaklon. Danas do vas mogu doći neke spletke ili možete otkriti neke ranije manipulacije. Device koje se nalaze u vezi razmišljaju o tome da je ozvaniče i formiraju porodicu. Holesterol vam je povišen, izbacite masnu hranu.

 • Vaga

  Vaša finansijska situacija se sve više popravlja. Postoji mogućnost da dobijete dodatni posao, koji će vam predstavljati novi izvor prihoda. Venera je u vašem znaku sve vreme i donosi vam mnogo prilika da upoznate svoju srodnu dušu. Važno je da što više izlazite u društvo. Izbegavajte slatkiše.

 • škorpija

  Ovaj dan protiče u znaku razgovora s nadređenima i kolegama. Vaša komunikacija se popravila, a na vidiku je i proširenje kruga dužnosti. Slobodne Škorpije danas mogu upoznati zanimljivu osobu preko posla ili prijatelja. Rezervišite odlazak u neki spa-centar.

 • Strelac

  Dominantna tema su finansije. Sad je važno da budete mudri i osmislite strateški plan, jer će vam to doneti čitav niz velikih dobitaka. Danas se u vašoj porodici može ponovo pojaviti neki stari problem. Situaciju ćete uspeti da prevaziđete jedino zajedničkim naporima s partnerom. Reumatični zglobovi.

 • Jarac

  Potrudite se da osmislite što bolji plan radnih aktivnosti jer vam krajnji rokovi danas mogu prirediti problem. Prenesite ovlašćenja na druge saradnike da biste uspeli da sve završite na vreme. Slobodni Jarčevi danas bi mogli sresti zanimljivu osobu u znaku Raka ili Škorpije. Artritis.

 • Vodolija

  Ovaj dan vam donosi važan poslovni sastanak s nadređenima. Pokazali ste natprosečne rezultate, pa je moguće proširenje kruga dužnosti i unapređenje. Razdražljiviji ste nego inače, pa se to može preneti na odnos između vas i partnera. Izbegavajte svađe i sukobe. Unosite više tečnosti.

 • Ribe

  Ovaj dan donosi poseban uspeh Ribama koje posluju preko interneta ili sa stranim kompanijama. Vaša finansijska situacija se popravlja. Postoji mogućnost da se zbližite sa osobom koju poznajete odavno. Romantični period je pred vama. Promenite način ishrane.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.