Mladen Mikijelj

Dnevni horoskop

0
 • Ovan

  Uspešan dan za one Ovnove koji se bave građevinom, nekretninama i uslužnim delatnostima. Proširićete krug stalnih saradnika. Partner se povukao u svoj svet i vi počinjete da se pitate šta to nije bilo u redu. Otvoreno porazgovarajte o svemu. Melanholični ste i setni.

 • Bik

  Pred vama je uspešna saradnja s nekom stranom kompanijom. Očekuju vas važni i naporni pregovori. Nepoverenje između vas i partnera uspećete da prevaziđete otvorenim razgovorom. Problem s kožom.

 • Blizanci

  Nepredvidljivi razvoj situacije u okviru poslovne saradnje sa inostranstvom ili sa stranom kompanijom. Pripremite rezervni plan. Ne savetuje vam se da uđete u paralelnu vezu, jer možete biti otkriveni. Čuvajte se skandala. Pad imuniteta. Uradite neophodne analize.

 • Rak

  Ovaj dan donosi vam razrešenje problematične poslovne saradnje. Očekuje vas rešenje nekog pravnog problema. Između vas i partnera pojavila se distanca. Ukoliko vaše nezadovoljstvo partnerom traje već duže, možete se odlučiti i za prekid veze. Probavne smetnje.

 • Lav

  Očekuje vas veoma važan poslovni sastanak. Ukoliko budete povukli pravi potez, ostvarićete vanrednu zaradu. Možete imati nesuglasice u okviru porodice. Budite spremni na to da prvi popustite i pronađete kompromisno rešenje. Budite aktivniji, šetnja ili plivanje su sada pravi izbor za vas.

 • Devica

  Danas ćete uspostaviti novu poslovnu saradnju koja može da se ispostavi kao veoma unosna. Očekuje vas sklapanje novog poslovnog ugovora. Nalazite se na početku nove veze, ali niste spremni na kompromise i ne odgovaraju vam sve okolnosti. Pad imuniteta.

 • Vaga

  Poslovna saradnja s nekim ranijim poslovnim saradnicima može postati problematična zbog uslova koji vama ne odgovaraju. Situacija zahteva kompromisno rešenje. Slobodne Vage očekuje ljubav na putovanju. Vage koje su u vezi očekuje harmonizacija odnosa s partnerom. Variranje pritiska.

 • škorpija

  Današnji poslovni pregovori mogu vam doneti probleme. Razgovori s nadređenima i komunikacija s kolegama mogu biti problematični. U okviru vašeg odnosa s partnerom situacija se poboljšava i sledi dalja harmonizacija. Suvoća kože, pijte više vode.

 • Strelac

  Ovaj dan posvetićete tome da rešite neke finansijske obaveze odranije. Očekuje vas poboljšanje finansijske situacije, ali ipak trošite racionalno. Ovog dana imaćete zanimljiv izlazak s partnerom ili zajednički izlet u prirodi. Bolovi u zglobovima.

 • Jarac

  Ovaj dan može proteći u znaku priznanja vaših rezultata. Proširenje kruga dužnosti i unapređenje finansijske situacije. Bogat društveni život i mnogo izlazaka omogućiće vam da upoznate nove osobe. Tako možete da sretnete i svoju srodnu dušu. Reuma.

 • Vodolija

  Ovaj dan u potpunosti stavlja akcenat na vašu poslovnu komunikaciju. Očekuje vas važan poslovni sastanak i potpisivanje ugovora o saradnji. Strastvena ljubavna avantura na nekom putovanju ili obnavljanje veze sa osobom iz prošlosti. Loša cirkulacija.

 • Ribe

  Vaša finansijska situacija može u velikoj meri da se popravi. To će biti posledica veoma mudrih i promišljenih poslovnih poteza. Slobodne Ribe mogu da upoznaju veoma zanimljivu osobu preko posla ili na nekom putovanju. Nezadovoljni ste svojim izgledom, počnite s dijetom.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.