Dnevni horoskop

0
 • Ovan

  Akcenat se nalazi na finansijskim pitanjima. Uprkos izvesnoj dozi rizika ostvarićete finansijski dobitak. Osećate sve veću privlačnost prema osobi s posla. Teško ćete odoleti iskušenju da ne uđete u tajnu vezu. Povedite računa da ne preterujete sa unosom šećera i masne hrane.

 • Bik

  Ključ uspeha u ovom periodu je u reorganizaciji i promeni tima saradnika. Moguće je obnavljanje stare saradnje. Previše ste osetljivi i možete impulsivno reagovati na komentar partnera. Kratkotrajne razmirice. U ovoj fazi ste veoma skloni gojenju.

 • Blizanci

  Poteškoće u poslovnoj komunikaciji mogu da vam zadaju glavobolju. Potrudite se da što preciznije izražavate svoje stavove. Slobodne Blizance očekuje zbližavanje sa osobom koju poznaju preko prijatelja. Romantičan sastanak. Skloni ste bolnim i upalnim stanjima.

 • Rak

  Ovaj period vam donosi promenu u timu zaposlenih. Jednu poslovnu saradnju ćete prekinuti, jer je osoba nepouzdana. Atmosfera puna ljubavi i nežnosti okružuje vaš odnos s partnerom. Vaš odnos dobija na kvalitetu. Povedite računa i odmarajte se, poradite na jačanju imuniteta.

 • Lav

  Važan poslovni sastanak na kojem ćete postići uspešan dogovor obeležiće ovaj dan. Ne ulazite u rizične investicije. Vaš odnos s partnerom može prolaziti kroz period krize poverenja. Otvorenim razgovorom to prevaziđite. Ne ignorišite zdravstvene probleme.

 • Devica

  Najveći napredak u karijeri mogu da naprave Device koje se bave prosvetom ili nekom umetnošću. Uspeh u kreativnim zanimanjima. Vaš odnos s partnerom prolazi kroz harmoničan period. Sledi period daljeg zbližavanja. Povedite računa kada je u pitanju krvni pritisak.

 • Vaga

  Ovaj dan može obeležiti obnavljanje stare poslovne saradnje ili važan poslovni sporazum. Napredak u karijeri. Slobodne Vage očekuje udvaranje osobe koju poznaju s posla. Postoji mogućnost da uđete u tajnu vezu. Problemi s tahikardijom.

 • škorpija

  Važan poslovni sastanak, na kom će vaši pregovori naići na prepreku u vidu nepopustljivog pregovarača. Neophodan je kompromis. Konačno imate više vremena da se posvetite partneru. To će doprineti vašem većem zbližavanju. Muči vas konstantan umor i malaksalost.

 • Strelac

  Danas do vas mogu dopreti neke spletke, a to može da dovede čak do otvorenog konflikta na poslu. Izborićete se za pravdu. Slobodni Strelčevi nalaze se u dilemi da li da se pomire sa svojom bivšom ljubavi ili ne. Imate problema i s koncentracijom

 • Jarac

  Nesuglasice s poslovnim partnerima mogu obeležiti ovaj dan na poslu. Pripremite rezervni plan. Poznanstvo s jednom osobom na nekoj zabavi ostavilo je na vas dubok utisak. Uskoro vas očekuje zbližavanje. Potrudite se da sebi priuštite više sna, ali i adekvatnu relaksaciju.

 • Vodolija

  Glavna tema ovog dana su finansijska pitanja. Budite obazrivi s rizičnim ulaganjima i poslovnim potezima. Slobodne Vodolije mogu da upoznaju srodnu dušu preko prijatelja, na nekoj proslavi. Potrebno vam je opuštanje.

 • Ribe

  Merkur doprinosi tome da se posao ne odvija očekivanim tempom. Moguć je zastoj. Vaš odnos s partnerom može da prolazi kroz kratkotrajne razmirice, ali će se sve ubrzo srediti. Tokom ove faze će vam prijati relaksacija uz muziku koja vam popravlja raspoloženje.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.