Bogdanović stopama DPS-a: Demokrate neće da podrže EU platformu Milatovića!

2

Generalni sekretar Demokrata i poslanik u Skupštini Crne Gore Boris Bogdanović ocijenio je da je formiranje Vlade preče od platforme sa opšteprihvatljivim principima predjsednika Crne Gore Jakova Milatovića.

On je odgovarajući na pitanje da li će Demokrate potpisati zajedničku platformu „Za Crnu Goru u EU” koju parlamentarnim partijama nudi predsjednik države Jakov Milatović rekao da je potpis na EU agendu u njihovim djelima i kongresnim dokumentima i brojnim sporazumima koje su potpisali.

“Cijeneći napore predsjednika Milatovića i njegov pokušaj da ovu viziju osvježi kroz platformu „Za Crnu Goru u EU”, moram istaći da naša partija ne samo da je već ukrcana na evropski brod, već plovi s jasnim kompasom, čije su kazaljke usmjerene prema evropskoj budućnosti”, kazao je Bogdanović Danu.

Prema njegovim riječima mnogo bitnije od jednog deklarativnog akta i u njemu pobrojanih opšteprihvatljivih principa je pitanje izbora nove vlade i rukovodstva parlamenta, jer bez čvrstih i funkcionalnih institucija, “naša vizija pridruživanja EU ostaje samo to vizija.”

2 Comments
  1. Hilter komentariše

    Kažeš važnije je formiranje Vlade. Kakve Vlade Bogdanoviću, sa kim? To ti odgovori i ne zaklanjaj se iza nemuštih fraza.

  2. Bure komentariše

    Ovo bice zvano mobitel oce da se docepa fotelje po svaku cjenu..

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.