Đurović: Nadam se da će tužilac i policija postupiti prema Đukanoviću kao sa Momirom Bulatovićem; Tada su u ušli u kabinet i rekli: „Građanine Bulatović, niste više predsjednik Crne Gore“

2

Predlog predsjednika države Mila Đukanovića o skraaćenju mandata Skupštini nema većinu, te neće proći na današnjem plenumu. Ovo je svojevrstan politički šamar Đukanoviću, koji je godinama navikao da za sve predloge glatko dobije većinu.

Protiv predloga Đukanovića glasaće poslanici stare parlamentarne većine, njih 41.

Tijesna većina, ali dovoljna da se zaustavi pokušaj opstrukcije Đukanovića, za formiranje nove Vlade.

Poslanik Demokratskog fronta Dejan Đurović kazao je da se nada da će danas, 30.septembra Parlament reći svoje.

„Nadam se i da će 15 dana nakon toga tužilac i policija uraditi kao što je bio slučaj sa tadašnjim predsednikom Momirom Bulatovićem gde su ušli u kabinet i rekli:

Građanine Bulatović, Vi niste više predsednik Crne Gore. Tako će vjerovatno nakon 15 dana nakon izglasavanja nepoverenja u parlamentu tužioci i policija ući u predsjedništvo Crne Gore i reći:“Građanine Đukanoviću Vi više niste predsednik Crne Gore, poručio je Đurović.

Istog stava su i predstavnici ostalih partija, koji tvrde da je Đukanović pokazao pravu nameru, nedolaženjem na sednice skupštinskih odbora, gdje je trebao da obrazloži svoj predlog.

Podsjetimo, rasprava o predlogu crnogorskog predsednika Mila Đukanovića za skraćenje mandata aktuelnom sazivu Skupštine nije održana pred članovima parlamentarnog Zakonodavnog odbora, jer šef države, nije došao na sjednice.

(Novosti)

2 Comments
  1. Ludarosa komentariše

    Naravno da NEĆE kao momiromilosevicu uci u kabinet!!!!!
    Jer je momir bio za srbiju a ne za Crnu Goru!

  2. Brano L. komentariše

    Bravo Dejo

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.