Ćulafić: Podgorica će doživjeti politički i institucionalni haos

0

Nakon još jedne otkazane sjednice odbora u Skupštni Glavnog grada jasno je da vlast nema potrebnu većinu odbornika i da je nam ubrzano slijedi budvanski i šavnički scenario, saopštila je Biljana Ćulafića, odbornica Socijaldemorkatske partije (SDP) u Skupštini Glavnog grada.

„Zbog toga će najviše ispaštati građani Podgorice, koji su i bez ovih dešavanja ogorčeni stanjem u gradu koji je postao simbol za saobraćajne gužve, divlje deponije na svakom koraku i sumnjiva partijska postavljenja u gradskim preduzećima“, izjavila je Ćulafić.

Prema njenim riječima, „jedini izlaz iz ovakve situacije, u kojoj je skoro trećina odbornika nekadašnje vladajuće većine nije više u partijama sa čijih su lista izabrani, je vraćanje mandata građanima i organizovanje lokalnih izbora“.

„U suprotnom – Podgorica će doživjeti politički i institucionalni haos kome ovih dana svjedočimo u Šavniku, Budvi i Andrijevici. Podgoričanke i Podgoričani, naši sugrađani, privrednici, kulturne institucije i sportski kolektivi, kao i zaposleni u javnim preduzećima žele stabilnost, posvećen rad i odgovornost. A ne ovo što im vladajuća većina priređuje iz sedmice u sedmicu“, zaključila je Ćulafić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.