Mladen Mikijelj

Ćerka Radovana Karadžića: Radovan umire, maltretiraju ga u britanskom zatvoru!

0

Prvi predsjednik Republike Srpske Radovan Karadžić, koji se nalazi u britanskom zatvoru, trpi užasne bolove jer mu nisu dali neophodne ljekove niti ima ljekarsku pomoć, izjavila je njegova ćerka Sonja Karadžić Jovičević, a ističe da joj se čini da oni žele da on umre.

Kako je izjavila njegova ćerka Sonja, nakon što je Karadžić vidio da mu se stanje pogoršava, zatražio je ljekarsku pomoć jer je kao doktor mislio da neće preživjeti do ponedeljka.

– Nije mi davao da obavještavam medije, ali mi je rekao da se molim Bogu – rekla je ona, a zatim je opisala kakav je tretman Radovan Karadžić imao u zatvoru.

– Oduziman mu je jastuk, dušek, radna stolica. On ima stalna fizička i psihička maltretiranja od strane čuvara – navela je ona.

Sonja se prisjetila i Ričarda Holbruka i Aneksa ugovora koji je on napravio, a u kome se navodi da Radovana Karadžića treba likvidirati i nipošto ne dopustiti da dođe u Hag.

– Nakon što je on završio u Haškom tribunalu, Holbrukova prva reakcija bila je da mu je žao što u Hagu nema smrtne kazne – kaže Sonja.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.