Braća izašla na vikend iz zatvora i prebili mladića

0

Policija traga za Nikšićaninom Predragom Radulovićem (49), zbog sumnje da je 30. decembra sa sinovima Ivanom (20) i Nikolom (22), pretukao sugrađanina Borisa Durutovića (44), a potom mu oteo automobil i zlatni lanac.
Trojica Radulovića, koje policija označava bezbjednosno interesantnim osobama, Durutovića su navodno presreli na magistralnom putu Nikšić -Plužine u mjestu Miločani.
„Policiji je prijavljeno da su Durutovića, koji je upravljao „audijem A6″ 30. decembra oko 15.30 sati presrele tri nepoznate osobe. Upotrebom sile i prijetnje prvo su mu bejzbol palicom nanijeli više udaraca u predjelu glave, a zatim su iz vatrenog oružje ispalili metak u vazduh. Nakon toga su Durutovića izvukli iz vozila, oteli mu zlatni lanac koji je imao oko vrata, a zatim i oduzeli njegov automobil i pobjegli“, rečeno je iz policije.
Istakli su da su razbojnici otkriveni brzim i kontinuiranim radom službenika Centra bezbjednosti Nikšić i prikupljanjem svih materijalnih dokaza.
„Nakon hapšenja Radulovića, Durutović ih je prepoznao kao napadače. Viši državni tužilac kvalifikovao je krivično djelo razbojništvo u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i odredio im pritvor nakon saslušanja“, rečeno je iz policije.
Ivan i Nikola Radulović bili su na vikend odsustvu iz spuškog zatvora u kom robijaju zbog drugih krivičnih djela.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.