Božić: Svaka šuša se javila da se zapljune Vučićevo ime po diktatu Đilasovih i Šolakovih medija, pa tako i Stefanović

0

Sandra Božić, član Predsjedništva Srpske napredne stranke, komentarisala je izjave Borka Stefanovića.

– Svaka šuša se danas javila da se zapljune na ime Aleksandra Vučića, po dobro oprobanoj i razrađenoj šemi diktata i pritiska Đilasovih i Šolakovih medija! Nije izostao ni Borko Stefanović koji govori govori o krađi, namještanju i manipulacijama, samo je čudno što u tom kontekstu ne pominje sebe. Zajedno sa svojim pajtosima iz DS ukrao je ljudima sreću, dostojanstvo, mnogim porodicama budućnost, a onda odlučio da promeni ime i lažno se predstavljao i na izborima – izjavila je Božić.

Prema njenim riječima, da Stefanović poznaje pojmove kao što su legitimitet ili legalitet, ne bi prodavao sopstvenu zemlju i podržavao secioniste.

– A to je rezultat njegove vlasti, samo da se dogovori da li Borislav ili Borko postavljao granicu između Srba i Srba? Da li je Borislav ili Borko podržavao one koji su pola miliona ljudi ostavili na ulici, zakatančili fabrike i izvinjavali se sto su Srbi? – upitala je Božić.

Kako je dodala, „sve podsjeća na scenu iz filma Boj na Kosovu“.

– Tako ni Bogoje više nije Bogoje, već Mustafa“. Pa nam ostaje da vidimo koji identitet će Borko uzeti kada bude poželio da zametne trag u želji da ga srpska istorija ne pamti kao nekog ko je zarad opstanka na vlasti svoje kriminalne grupe trgovao dijelom teritorije sopstvene države. To nisu Prada cipele pa da Đilas može da mu ih kupi – zaključila je Božić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.