Bošnjačka stranka: Istraživanje DAMAR-a pokazatelj da vodimo ispravnu politiku u kontinuitetu

0

Podrška od 6,77 odsto, sa tendencijom rasta do 8,22 odsto, svojevrstan je pokazatelj stabilnosti biračkog tijela, navode iz Bošnjačke stranke.

Najnovije istraživanje agencije DAMAR-a o rejtingu političkih partija, potvrda je jasne, ispravne i principijelne politike koju Bošnjačka stranka, kako kažu iz te pertije, vodi u kontinuitetu.

„Istraživanje DAMAR-a, kao i sva prethodna istraživanja, jasno pokazuju da BS vodi umjerenu, proevropsku i politiku razvoja. Podrška od 6,77 odsto, sa tendencijom rasta do 8,22 odsto, svojevrstan je pokazatelj stabilnosti biračkog tijela“, navode iz Bošnjačke stranke.

Podsjećamo, istraživanje koje je sproveo Institut DAMAR pokazuje da bi u slučaju održavanja parlamentarnih izbor PES i DPS osvojili najviše glasova. Među političarima najbolje su ocijenjeni Milatović, Spajić i Đukanović. Bošnjačka stranka osvojila bi, prema podacima DAMAR-a, 6,7 odsto.

„Ovo je i jasan pokazatelj da građani prepoznaju da Bošnjačka stranka, na čelu sa predsjednikom Ervinom Ibrahimovićem, nastavlja odlučno i posvećeno da radi na putu dalje afirmacije nacionalnih, vjerskih, kulturnih, jezičkih i drugih posebnosti i bogatog nasljeđa Bošnjaka i svih drugih naroda i zajednica u Crnoj Gori, kao i na dostizanju ideala slobode, pravde, mira, demokratije, zajedništva, ravnopravnosti, solidarnosti, socijalne kohezije, efikasne ekonomije, održivog i ravnomjernog razvoja i zaštite životne sredine. Zahvalni smo svima koji podržavaju politiku i rad Bošnjačke stranke“, navode iz Bošnjačke stranke.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.