Bajden nije u stanju da izdrži još jedan mandat: Opet se „zamrznuo“ (VIDEO)

0

Ponovo je osvanuo snimak “zamrzavanja” aktuelnog predsednika SAD Džozefa Bajdena.

Naime, na tom snimku se može vidjeti kako bivši predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Barak Obama aktuelnog predsjednika SAD-a hvata za ruku i odvodi s pozornice teatra „Pikok“ u Los Anđelesu.

Pojedini mediji su naveli da Bajden nije u stanju da izdrži još jedan mandat na čelu svjetske sile poput Amerike.

Bajden se ponovo zaledio na predizbornom skupu u subotu u Los Anđelesu, na koji su došle neke od najvećih holivudskih zvijezda poput Džordža Klunija, Džulije Roberts i Barbre Strejsend.

Bajdenova kampanja je na tom skupu prikupila oko 30 miliona dolara donacija, a Njujork post piše da je to najveći iznos koji je neki demokratski kandidat prikupio u jednoj noći.

S druge strane, kako navodi isti list, bivši predsjednik SAD Donald Tramp ove godine u aprilu je na jednom skupu prikupio više od 50 miliona dolara.

Središnji događaj večeri u „Pikoku“ bio je intervju koji su Bajden i Obama dali američkom TV voditelju Džimiju Kimelu, ali nakon što je intervju završio, Obama je Bajdena uhvatio za ruku. Bajden se nakon toga okrenuo prema Obami, koji je Bajdena potapšao po leđima i zajedno su počeli da se  udaljavaju s pozornice. Dok su odlazili, Obama je Bajdena gotovo sve vreme držao za rame i leđa.

Bajden se nedavno našao na udaru kritika i kada se tokom pokazne vježbe padobranaca koja se održala u sklopu sastanka lidera zemalja članica Grupe G7 u Italiji udaljio od svojih kolega Rišija Sunaka, Džastina Trudoa, Ursule fon der Lajen, Fumija Kišide, Emanuela Makrona, Olafa Šolca i Đorđe Meloni te padobrancima pokazao „palac gore“.

(Jutarnji list)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.