Aleksić: Inicijativa za sankcije državljanima Srbije samo dio antisrpske propagande koja traje već decenijama

3

Poslanik Nove srpske demokratije Budimir Aleksić je poručio za „BORBU“ da je inicijativa za sankcije državljanima Srbije samo dio antisrpske propagande koja traje već decenijama.

„Neke organizacije, navodno demokratske, pokušavaju da prokopaju jaz između Srbije i Crne Gore i između dvije bratske države naprave kineski zid. Nije to ništa novo, to su takve ideološke strukture i pripadnici te antisrpske ideologije smatraju da su Srbi i Crnogorci dva svijeta. To su marginalne grupe ekstremnih srbofobnih i ekstremista koje finansiraju kriminalne strukture bivšeg režima s ciljem da izazivaju nacionalnu i vjersku mržnju i netrpeljivost. Sva je sreća i činjenica da su te grupe ekstremista malobrojne, što pokazuju njihovi skupovi. I ne bi zasluživali nikakav komentar da iza njih ne stoje DPS i Milo Đukanović lično. Oni rade svoj posao, a to je izazivanje mržnje i netrpeljivosti“, ističe Aleksić.

Kada je u pitanju inicijativa za testiranje ministara i poslanika Aleksiću je nelogično zašto ovim nije obuhvaćen i sam Predsjednik Crne Gore.

„To vidimo samo kao najavu da će se Đukanović kandidovati na predstojećim predsjedničkim izborima. To bode oči. U redu je za sve, ali nikoga ne preskakati“, zaključio je Aleksić.

3 Comments
 1. Tuta bugarin komentariše

  Prije desetak dana je jedna izjava premijera Dritana nekima promakla a bila je istorijska!! Premijer koji je pripadnik manjinskog naroda u Crnoj Gori po prvi out je ogolio neke stranke-partije nazivajuci ih otvoreno fasistickim i eksttemustickim!! Takodje, dio tzv.medija poput Gradske TV, raznih portala prozvao ih je da sire fasizam!!
  Ovo je sustanstvena istina!! Oni koji se pretvaraju da su demokratski irjentusani itd… su naciobal-socijalisti-sovinisti!!
  Premijetu svaka cast sto ih je nazvao pravim imenom bez kalkulisanja!!!

 2. [email protected] komentariše

  CG🤔tuga!

 3. Ivi komentariše

  Koje sankcije? Crkva mafija SAJ= Sicilija

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.