Mladen Mikijelj

Air Montenegro otkazao letove Podgorica – Minhen zbog optimizacije letova u toku sezone

0

Air Montenegro je pristupio optimizaciji reda letenja za ljetnju sezonu i donio odluku o otkazivanju letova na liniji Podgorica – Minhen, saopšteno je iz nacionalne avio kompanije

Podsjećaju da uslijed geopolitičkih prilika koje onemogućavaju obavljanje letova na liniji Podogorica – Tel Aviv, nacionalni avioprevoznik će tokom ljetnje sezone saobraćaj obavljati na četiri aviona.

Kompanija će tokom ljeta iz Podgorice letjeti ka Beogradu, Bratislavi, Cirihu, Kopenhagen, Frankfurtu, Istanbulu, Ljubljani, Lionu, Nantu, Ostravi, Parizu i Rimu, dok će se redovan saobraćaj iz Tivta obavljati ka sledećim destinacijama: Bakuu, Beogradu, Brnu, Istanbulu, Izmiru, Ljubljani i Pragu.

–Kao odgovorna kompanija kojoj su potrebe putnika i tražnja tržišta prioritet, i koja u ovakvim i sličnim situacijama uvijek postupa nakon sprovođenja detaljnih analiza, koristimo priliku da se izvinimo našim cijenjenim putnicima“, saopštavaju iz Air Montenegra. Želimo da iskoristimo priliku i podsjetimo da će kompanija prema Njemačkoj saobraćati na liniji Podgorica-Frankfurt, tri puta sedmično, svakog ponedeljka, četvrtka i nedelje, uz obavljanje čarter letova prema njemačkom tržištu – saopšteno je iz Air Montenegro.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.