Adžić: Nekima iz vlasti se žuri da izruče Do Kvona da sakriju istinu!

0

Potpredsjednik GP URA Filip Adžić kazao je da su sadašnji premijer i bivši premijer akteri afere Do Kvon, kao i da je Spajić trebao da odgovara na pitanja na pomenutoj sjednici Odbora.

“Zašto je neko pokušao da dovede do toga da Spajić ne odgovori na sva ta pitanja, ostaje da se vidi. Kada je u pitanju Odbor, nijesmo čuli ništa korisno iako je ministar pravde Andrej Milović najavio da će dati dokaze, raskrinati ljude. Ništa od toga se nije desilo. Nije imao šta da ponudi javnosti. Vidite šta se radi, radi se na tome da Do Kvon bude što prije bude isporučen iz Crne Gore da ne bi saznali istinu”, rekao je Adžić.

Prema njegovim riječima nemamo konkretne podatke iz tog slučaja kao ni izjave Spajića.

“Radi o situaciji koja je sve nas iznenadila u Crnoj Gori. To je takva osoba, kriminalac i bjegunac velikog kalibra, kojeg traži više zemalja. Otkud se takav čovjek našao na našoj teritoriji. Javnost je morala da bude upoznata sa tim i drago mi je da se slučaj institcionalizovao”, naveo je Adžić.

On je istakao da ne bi mogao sebi da oprosti da nijesu, kako kaže, obavijestili javnost o tim slučaju, već da su to prikrili i vršili politčku trgovnu sa PES-om

“Možda bi sada bili dio vlasti, ali tada bi Crna Gora bila na gubitku”, naveo je on.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.